Ο Τσίπρας σκότωσε το Mega και κατεβαίνει σε εκλογές με το τρόπαιό του!

wpid-wp-1470898637183.jpeg

Ο Τσίπρας σκότωσε το Mega και κατεβαίνει σε εκλογές με το τρόπαιό του!

Πληροφορίες θέλουν όλες τις υπόλοιπες υποψηφιότητες εκτός Μega να έχουν εγκριθεί.

Ο διαγωνισμός για τις τέσσερις άδειες θα προχωρήσει πλέον τις επόμενες εβδομάδες με 9 υποψήφιους και συγκεκριμένα τις εταιρείες:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (SKAI)

2. N.T.V ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Star Channel)

3.ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

4. ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

5. ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

6. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε. (E RADIO-TV)

7. ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)

8. DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED

9. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP).

Το Mega, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Εφημερίδας των Συντακτών βγαίνει οριστικά εκτός διαδικασίας για την τηλεοπτική αδειοδότηση, μια και ο φάκελός του κρίθηκε εξαιρετικά ελλιπής και απορρίφθηκε από την ειδική επιτροπή. Σήμερα το μεσημέρι στις 3 μ.μ. θα έχουμε από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και την ανακοίνωση της τελικής λίστας των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στη δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες ενώ θα μάθουμε και την ημερομηνία που θα διεξαχθεί η δημοπρασία, πιθανότατα στο τέλος του μήνα.

Το Mega διαγράφεται οριστικά και αμετάκλητα, αντιθέτως οι δύο εταιρείες που κόπηκαν στην πρώτη αξιολόγηση, η «Dimera» του Ιβάν Σαββίδη και η «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος ΙΤV» των Κυπρίων, περνούν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην τελική φάση μιας και συμπλήρωσαν επαρκώς τον φάκελό τους με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Ο Μανώλης Καψής, διευθυντής ειδήσεων του σταθμού, είναι λίγο δύσκολο να ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ μετά το άδειασμα που έφαγε από τον βαμμένο ΣΥΡΙΖΑ Φώτη Μπόμπολα, ο οποίος ανέφερε στην εξεταστική επιτροπή ότι οι ίδιοι οι μέτοχοι και όχι η κυβέρνηση είναι οι υπεύθυνοι για το τέλμα στο οποίο βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός.

Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα είναι εκρηκτικές καθώς οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες του καναλιού δεν συμμερίζονται τα φιλοκυβερνητικά αισθήματα του Μπόμπολα…


Πηγή