Πρωτοφανής αθλιότητα: Η Κορακάκη δεν κλήθηκε στην γιορτή της Προεδρίας της Δημοκρατίας!

wpid-wp-1472124171324.jpeg

Μπορεί να υποδέχτηκαν την κάτοχο δύο ολυμπιακών μεταλλίων στην σκοποβολή με τιμές αρχηγούς κράτους, ωστόσο ουδέποτε προσκλήθηκε να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση τιμής που θα πραγματοποιηθεί στη 1 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.

Οι πρώτες πληροφορίες ή τουλάχιστον αυτό που αφήνουν να διαρρεύσει είναι ότι την ξέχασαν, με τον πατέρα και προπονητή της Τάσο Κορακάκη να κρατά κάποιες επιφυλάξεις…

«Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω… Νιώθω απογοήτευση, νιώθω ότι δέχομαι πόλεμο από παντού. Τα έχω βάλει με όλους και προφανώς πληρώνω το τίμημα γι αυτό. Πραγματικά δεν θέλω να πιστέψω ότι επί τούτου δεν προσκληθήκαμε, αλλά όσο και να προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γι αυτό, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες. Έμαθα από δημοσιογράφους για την τιμητική εκδήλωση χθες το βράδυ και επικοινώνησα με τον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο, ο οποίος θεωρώ ότι δεν ευθύνεται για όλο αυτό, όμως σίγουρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Γνώριζαν ότι η Άννα θα βρίσκεται στο εξωτερικό και είχαμε συνεννοηθεί στην περίπτωση που η εκδήλωση πραγματοποιηθεί πριν από την ημερομηνία που επρόκειτο να επιστρέψει, να μας ενημέρωναν εγκαίρως ώστε να είμαστε παρόντες. Νιώθω τεράστια απογοήτευση…», δήλωσε ο Τάσος Κορακάκης στο gazzetta.gr.

H ευθύνη για αυτή την αθλιότητα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην Προεδρία της Δημοκρατίας και η οργισμένη Ελληνική κοινωνία είναι βέβαιο πως δεν θα συγχωρήσει την όποια φτηνή δικαιολογία εκστομίσει (κατόπιν εορτής) το περιβάλλον του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Πηγές από την Προεδρία της Δημοκρατίας επισημαίνουν στο protothema.gr ότι : Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επικοινώνησε με τον πατέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη. Κατά τη διάρκεια του τηλεφωνήματος, σύμφωνα με την Προεδρία της Δημοκρατίας, ο Τάσος Κορακάκης ενημέρωσε τον Προκόπη Παυλόπουλο ότι σήμερα η Άννα Κορακάκη λείπει στο εξωτερικό ευρισκόμενη στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας οι κύριοι Παυλόπουλος και Κορακάκης συμφώνησαν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσκαλέσει την Άννα Κορακάκη σε άλλη περίσταση.


Πηγή