Σάλος για την «αεροκομιδή» Τσίπρα με ελικόπτερο του Ελληνικού Στρατού από την Άρτα!

wpid-wp-1471501588554.jpeg

Στο Αθαμάνιο Άρτας, στο χωριό του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται απο το πρωί και ο Πάνος Καμμένος
Αν και ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τους συγχωριανούς του ήταν να αναχωρήσει το πρωι για τα Ιωάννινα και να πετάξει απο εκεί για την Αθήνα τελικά θα φύγει το βραδυ. Στο ενδιάμεσο πάντως στο χωριό του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος με τους κατοίκους του Αθαμάνιου μάλιστα να υποστηρίζουν πως μετέβη εκεί με ελικόπτερο.


Με ελικόπτερο τιου στρατού Χιουι (Huey – Bell UH-1-H) του πρώτου ΤΕΑΣ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέλαβε τον πρωθυπουργό απο την Άρτα για να επιστρέψουν μαζι στη Αθήνα μετα την ιδιωτική επισκεψη στο χωριό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε αιφνιδιαστικά σημερα το πρωί να επισκεφθεί την Ήπειρο.
Ειδοποίησε το πρωι τον Α/ΓΕΣ, Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, να ετοιμάσει ελικόπτερο για να πάνε μαζί να επιθεωρήσουν φυλάκια στην Ήπειρο. Έγινε κινητοποίηση και το ελικόπτερο προσγειώθηκσε στο ελικοδρόμιο της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας.
Αφου επισκέφθηκαν το στρατόπεδο «ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥ» και τα φυλάκια «ΚΑΤΩ ΑΕΤΟΥ» και «ΛΗΜΕΡΙΟΥ» πήραν τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια στάση στην Άρτα για να παραλάβουν τον πρωθυπουργό. Η προσγείωση του ελικοπτέρου προγραμματίστηκε για το ελικοδρόμιο της Σχολής Ευελπίδων, στη Βάρη.


Πηγή