Σενάριο συνομωσίας για τις 4 τηλεοπτικές άδειες

wpid-wp-1471947672910.jpeg

Διαβάζοντας αυτές τις μέρες πως θα διεξαχθεί ο μαφιόζικος διαγωνισμός, μου ήρθε στο νου ότι το κτίριο της ΓΓΕ στο οποίο θα εξελιχθεί η διαδικασία, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα σύγχρονο Κολοσσαίο όπου όλα έχουν στηθεί για να εξευτελίσουν τους επιχειρηματίες και τα επιτελεία τους.




Μας δίνουν λεπτομέρειες από το πόσες κάμερες θα τους επιτηρούν, τι θα φάνε, σε πόσες χημικές τουαλέτες θα κατουρήσουν εως και σε πόσα κρεβάτια του στρατού θα κοιμηθούν οι επιχειρηματίες και οι συνεργάτες τους κατά την διάρκεια της 48ωρης κράτησης τους από τους επιδειξίες εξουσιομανείς.

Αν και ακραίο, αναρωτιόμουν κατά πόσο οι «Μαδούρο της Ελλάδας» έχουν άγνοια κινδύνου.

Ή μήπως δεν έχουν κι είναι όλα στημένα και προμελετημένα;

Τι εννοώ;

Στην περίπτωση που το ΣΤΕ, όπως υποστηρίζει η Βόζενμπεργκ αλλά και πολλοί άλλοι κορυφαίοι νομικοί, ακυρώσει τον διαγωνισμό, τότε όχι μόνο θα προκληθεί πολιτικός σεισμός, αλλά το κράτος θα ζημιωθεί πολλά εκατομμύρια ευρώ από τις προσφυγές και τα πρόστιμα που θα πέσουν.

Μήπως λέω εγώ τώρα, ξέρουν τι θα συμβεί και θέλουν να κάνουν ηρωική έξοδο και να πάμε προς εκλογές, λέγοντας ότι και πάλι τα συμφέροντα και οι διαπλεκόμενοι τους έριξαν στοχοποιώντας και την δικαιοσύνη;

Ετσι θα έχουν ανοίξει την πόρτα της τηλεόρασης και στην δικιά τους πλέμπα, ενώ παράλληλα στα μάτια όσου ευκολόπιστου κόσμου τους έχει απομείνει και τους υποστηρίζει, θα φαντάζουν σαν θύματα που τους καταδιώκουν από παντού.

Αλλωστε η μόνη περίοδος για την προκήρυξη εκλογών είναι το φθινόπωρο–Νοέμβριος-καθώς μετά είναι οι εκλογές στη Γαλλία και στην Γερμανία και δεν πετάει ούτε κουνούπι στην Ευρώπη.

Σατανικό σενάριο αλλά έχουμε να κάνουμε με κατσιαπλιάδες και Εσκομπάρ…


Πηγή