ΣΟΚ .. αποπλάνηση ανηλίκων…

wpid-wp-1471518445504.jpeg

Το ελικόπτερο του Πολεμικού μας Ναυτικού με πιλότο τον Πάνο Καμμένο προσγειώθηκε σαν πούπουλο στο μικρό ξέφωτο του ορεινού χωριού της Αρτας. Το Αθαμάνιο για δεκαετίες ολόκληρες ψήφιζε 98% δεξιά-ρωτήστε και τον Στέφανο Τζουμάκα-τώρα ψηφίζει 98% ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς οι κάτοικοί του να έχουν δεύτερες σκέψεις. Οπως λάχει.

Ο Αλέξης Τσίπρας χάθηκε στην αγκαλιά του Πάνου Καμμένου τον οποίο συνόδευαν 3 γυναίκες αξιωματικοί σε ρόλο πληρώματος του ελικοπτέρου. Οταν ο Πάνος και τα κορίτσια του έφτασαν στο κέντρο της πλατείας ο Αλέξης τους έδειξε τα τραπεζάκια κάτω από τα πλατάνια που περίμεναν την αποστολή.

-Εδώ θα γίνει η Κυβέρνηση του Βουνού…,

ακούστηκε ο οξυδερκής βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης προδιαγράφοντας το κοντινό μέλλον: Oπου νάναι θα ψάχνει βουνό για να κρυφτεί και η περιοχή ανάμεσα στα Τρίκαλα και την Αρτα ενδείκνυται για κρησφύγετο.

Κάποια στιγμή κι ενώ η παρέα είχε καταναλώσει 1 κιλό τσίπουρο ο Πάνος Καμμένος πρότεινε στον πρωθυπουργό να επιστρέψουν μαζί στην Αθήνα με το ελικόπτερο.

–Πάνο άσε καλύτερα….Θα πάω στα Γιάννενα κι από εκεί θα επιστρέψω με αεροπλάνο…

.Καλά…έλα τότε να πάμε μια βόλτα τα κορίτσια με το ελικόπτερο ως τα Γιάννενα….

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήθελε να προσβάλει τον Πάνο για 2η φορά, ήταν και τα κορίτσια-αξιωματικοί και τους ακολούθησε ως το ελικόπτερο.

Ανέβηκαν και οι 5 με τον Πάνο Καμμένο να κάθεται ξανά στην θέση του πιλότου.

Ο υπουργός βάζει μπρος τις μηχανές, ο έλικας αρχίζει να κινείται στην αρχή νωχελικά και στην συνέχεια δαιμονισμένα.

Το ελικόπτερο σηκώνεται αυτή τη φορά τρικλίζοντας στον αέρα σαν τον Ορέστη Μακρή στην διαδρομή ταβέρνα-κολώνα-σπίτι.

-Πάνο μην ανεβαίνεις και πολύ ψηλά… να έχουμε μια επαφή με το έδαφος….

ακούστηκε ο πρωθυπουργός.

.Πρόεδρε μην φοβάσαι, θα τον μαμήσουμε τον Μητσοτάκη, δεν πρόκειται να πάρει εκλογές…Ασε που τον πριονίζει και η Ντόρα. Επειδή μάλιστα είναι καψούρης με την Μαρέβα παθαίνει διαρκώς κοκομπλόκο. Ο κνίτης ο Θεοδωρικάκος κινεί τα νήματα της προπαγάνδας. Αυτός βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις στον Καραμανλή και τον δικό μας τον Προκόπη. Αλλά θα τους μαμήσουμε. Στηρίξου πάνω μου και κόψε σε παρακαλώ τα πολλά-πολλά με τον Λεβέντη. Δεν πρέπει να του δίνει θάρρος, εγώ στην Τήνο τον άφησα έξω από την θαλαμηγό…

-Ρε συ Πάνο τόσο μας κόστισε αυτή η φιέστα στην Τήνο και με έψησες και μένα ότι Παναγία κάνει θαύματα…Και μια μέρα μετά είδες τι έγινε στην Αίγινα. Μακελειό στη θάλασσα, χάθηκαν τόσοι άνθρωποι…Γιατί δεν έκανε το θαύμα της;

.Ρε συ Αλέξη αυτός ο Λυκουρέζος που οδηγούσε το ταχύπλοο είναι δεξιός-δεν πιάνουν τα θαύματα σε δεξιούς…

-Μπράβο κε υπουργέ…

ακούστηκε ένα από τα 3 κορίτσια του πληρώματος στην οποία ο Πάνος είχε δώσει προαγωγή και από λοχία την έκανε πτέραρχο…

-Αχ καλέ Πάνο πάμε στη λίμνη, θέλω να κάνω μια βουτιά από το ελικόπτερο, θέλω να δροσιστώ έχω ανάψει…

(Συνεχίζεται…)


Πηγή