ΣΟΚ στο Ρίο .. συμβαίνει Τώρα

wpid-wp-1470426929865.jpeg

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της ΔΟΕ να αποκλείσει όλους τους Έλληνες αθλητές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, επειδή βρέθηκαν ντοπαρισμένοι με Μνημόνια.

Σε ξαφνικό έλεγχο αντιντόπινγκ που έγινε στο Ολυμπιακό Χωριό, βρέθηκαν στα ούρα των Ελλήνων αθλητών τεράστιες ποσότητες Μνημονίου.

Στα ούρα και στο αίμα των Ελλήνων αθλητών ανιχνεύτηκαν ακόμα -εκτός από το μοναδικό ελληνικό DNA- μεγάλες ποσότητες εθνικών μύθων, ξερολίασης και ωχαδερφισμού.

Μπροστά στον κίνδυνο να μην μπει η Ελλάδα πρώτη στο στάδιο -και να μπει το Αφγανιστάν με την Αλβανία-, έφτασαν εσπευσμένα στο Ρίο Ο Γιώργος Παπανδρέου ο Σάκης Ρουβάς και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Με στόχο την προώθηση της Ολυμπιακής Εκεχειρίας, συμμετέχει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Ανδρέας Παπανδρέου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Κινήματος, στο Ρίο, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, για μια σειρά ζητήματα όπως ο τρόπος να χρεοκοπήσεις μια χώρα σε μια νύχτα.. λέγεται ότι θα φυλάει και Σκοπιά ώστε να μην σβήσουν την φλόγα που θα καίει Μέχρι την τελετή λήξης ..

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, για πρώτη φορά, θα συμμετάσχουν και τα Ελληνικά μνημόνια…

έγραψε το πιτσιρίκι