Το εμπόριο του σκοταδισμού..Τι κάνετε ρε; Σταματήστε!!!

wpid-wp-1472290674094.jpeg

Ο αείμνηστος πρώην υπουργός και Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Γεώργιος Μαγκάκης είχε πεί κάποτε ότι «δύο πράγματα δεν πρέπει να πουληθούν στην Ελλάδα. Η Ακρόπολις και ο Αστέρας». Κι αυτό γιατί ο Αστέρας είναι προορισμός από μόνος του.

Την παραπάνω ρήση μας υπενθυμίζει ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του Αστέρα Βουλιαγμένης κος Alexios Kimissis στο άρθρο του που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Αυτό που συντελείται με τον Αστέρα Βουλιαγμένης είναι χαρακτηριστικό της απάθειας μιας αμήχανης παραδομένης κοινωνίας, ενός λαού που ακόμη μπουσουλάει στα 4 για να φτάσει ως τον Ναό του Σολομώντα, την Παναγία της Τήνου (η οποία είναι το Nammos της Eκκλησίας) με την ψευδαίσθηση ότι η Παναγία, η θαυματοποιός θα τον απαλλάξει από το μαρτύριό του.

Στην περίπτωση του ελληνικού λαού το πιο επώδυνο-και ανίατο ανά τους αιώνες- μαρτύριο είναι ο συνδυασμός του θρησκευτικού και ιδεολογικού φανατισμού.


Αυτός ο συνδυασμός είναι θανάσιμος.

Δύο πρωθυπουργοί-ο Σαμαράς και ο Τσίπρας-και ένας Πρόεδρος Δημοκρατίας, ο Προκόπης Παυλόπουλος τερμάτισαν τα γκάζια του εμπορίου θρησκευτικού και ιδεολογικού φανατισμού.

Ο Τσίπρας ειδικά τερμάτισε τα γκάζια του εμπορίου ιδεολογικού φανατισμού και αριστεροσύνης και έτσι κατάφερε από πρόεδρος του 15μελούς να γίνει πρωθυπουργός του τυφλωμένου λαού.


Ο φίλος μου ο Πάνος Καμμένος φέτος κατάφερε να εξοργίσει ακόμη και την Παναγία καθότι η μεγαλοδύναμος γνωρίζει ότι την ώρα που ο Πάνος προσεύχεται με το Πάτερ Υμών ο νους του τρέχει σε ξαναμμένες καλόγριες έτοιμες για όλα.

Οταν μάλιστα, το 15Αυγουστο, η Παναγία αντίκρυσε και τους Λεβέντη-Κουμουτσάκο στην Τήνο κατέβασε αμέσως ρολά και σταμάτησε τα θαύματα.


Ετσι ακριβώς την επόμενη μέρα του λαικού και κυβερνητικού προσκυνήματος στην Τήνο, ο κοτσονάτος 77χρονος σκόρπισε τον θάνατο στα νερά της Αίγινας.

Τζάμπα τόσες γονυπετίες καθότι οι άνθρωποι στην πραγματικότητα δεν προσεύχονται αλλά ζητιανεύουν.


Είναι τόσο αποχαυνωμένη λοιπόν η ελληνική κοινωνία ώστε παραδίδει αμαχητί την Ακρόπολη του τουρισμού στις μαντήλες των νέων αγοραστών αντί πινακίου φακής και δεν αντιδρά κανείς.

Ο Αστέρας Βουλιαγμένης πωλείται αντί 400.000.ο00 ευρώ από τα οποία τα 200.ο00.000 τα δίνει δάνειο ελληνική τράπεζα.

Στην πραγματικότητα ο αγοραστής παίρνει χωρίς να δώσει μία το αθηναικό στολίδι.

Τα υπόλοιπα 200.000.000 ευρώ θα τα εξασφαλίσει πουλώντας από τα σχέδια τις βίλες που πρόκειται να χτισθούν εντός του συγκροτήματος. Στην συνέχεια από τα κέρδη του ξενοδοχείου θα αποπληρώνει το δάνειο στην Τράπεζα.

Προφανώς το ελληνικό κράτος ήταν ανίκανο να χτίσει το ίδιο τις βίλλες και να τις πουλήσει (γύρευε τι μίζες θα πέφτανε) κι έτσι αποφάσισε να παραδώσει το διαμάντι στους μουσουλμάνους αδελφούς.

Στον Αστέρα έχει συμμετοχή και η Εκκλησία της Ελλάδος στην οποία τον παρέδωσαν οι Οθωμανοί, με τα γνωστά χοτζέτια, όταν εγκατέλειψαν την Ελλάδα.

Εκτός από τον Αστέρα οι Τούρκοι παρέδωσαν στην Εκκλησία κι άλλα φιλέτα της Βουλιαγμένης.

Η Εκκλησία της Ελλάδος τώρα νοικιάζει ένα απίστευτο φιλέτο στη Βουλιαγμένη σε γνωστό εφοπλιστή αντί 30 ευρώ το μήνα για 30 χρόνια! Ο εφοπλιστής έχει μετατρέψει το φιλέτο σε συγκρότημα με σουίτες.

Είναι η ίδια Εκκλησία τώρα που εκμεταλλεύομενη τον θρησκευτικό φανατισμό και τις ανθρώπινες αδυναμίες των πιστών της που συμμετέχει στην παράδοση του Αστέρα Βουλιαγμένης στις μαντήλες.

Ελπίζουμε τουλάχιστο οι νέοι ιδιοκτήτες να δώσουν πράγματι το management στο Four Season, όπως ακούγεται και να μην καταλήξει ο Aστέρας συγκρότημα για τζαμιά και τόπος προσευχής των ευρωπαίων τζιχαντιστών.

Κι όλα αυτά με την ανοχή του Ιερώνυμου ο οποίος βάζει πλάτη στον Αλέξη.

Από την μία ο Πάκης και από την άλλη ο Ιερώνυμος.

Πως να μην ζοχαδιασθεί και η Παναγία με όλα αυτά;

Κι αν ο Τσίπρας μπορεί να μην καταλαβαίνει τι είναι ο Αστέρα τουλάχιστο ο Πάνος-με την βοήθεια της Παναγίας-Καμμένος που είναι και κάτοικος Βουλιαγμένης όφειλε να αντιδράσει στο ξεπούλημα.

Η μεγαλύτερη εκδίκηση της Παναγίας θα είναι τη μέρα που θα βρίσκεται εκεί με την νέα του γραμματέα να πέσει πάνω σε φαλτσέτα τζιχαντιστή που θα αναδύεται ζωσμένος με μίσος για τη ζωή από το πισινάκι του Αρίωνα.

Τι κάνετε ρε … Σταματήστε!!!


Πηγή