Όλοι Μαζί Μπορούμε και στον Γιάννη Αλαφούζο

wpid-wp-1470938333405.jpeg

Σε κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Γιάννη Αλαφούζου προχώρησε το ΚΕΦΟΜΕΠ, αφού ο πόλεμος του ΣΥΡΙΖΑ κατά του μεγάλου κεφαλαίου δεν κάνει διακοπές ούτε τον Δεκαπενταύγουστο.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του Δημήτρη Ουγγαρέζου, το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του Γιάννη Αλαφούζου αποτιμάται στις πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες ευρώ.

Στις πεντακόσεις εκατόν τριάντα πέντε αυτές χιλιάδες περιλαμβάνονται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε, που θεωρήθηκαν κινητή περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου, αν και όλοι ξέρουμε πως αυτοί είναι απλώς τα υπαλληλάκια του που παπαγαλίζουν ό,τι τους διατάζει.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν 2 τόνοι τσιγαριλίκια που είναι χόρτο μαγικό σαν ηρωίνη σα σκληρό ναρκωτικό σαν το χασίς το LSD με σένα ΠΑΟ μαστουρώνει όλη η γη, τα οποία προορίζονταν για τη Θύρα 13 της Λεωφόρου.

Σχολιάζοντας την είδηση, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε ότι οι 2 τόνοι χασίς δεν είναι δικοί του αλλά ήρθαν ασυνόδευτοι στη Λεωφόρο, αφού έμαθαν ότι στην Ελλάδα συνηθίζεται να σουλατσάρουν ναρκωτικά χωρίς ιδιοκτήτη.

Σχετικά με την απόφαση δέσμευσης των περιουσιακών του στοιχείων, ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε ότι υπάρχουν κέντρα Σιωνιστών και Ιλλουμινάτι που ελέγχονται από τον Βαγγέλη Μαρινακή και προσπαθούν να τον κρατήσουν για πάντα στον Παναθηναϊκό, ώστε να μην πάρει πρωτάθλημα ποτέ.

Για όσους δε γνωρίζουν, η δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του Γιάννη Αλαφούζου έγινε επειδή δε μπόρεσε να δικαιολογήσει 50 εκατομμύρια ευρώ, αν κι ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα μάζευε πετραδάκι-πετραδάκι για να φέρει τον Μέσι στον Παναθηναϊκό και να τα κάνει πουτάνα όλα.

Απολογούμενος, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε ότι στην Ελλάδα ασχολείται μόνο με τα μέσα ενημέρωσης και τον Παναθηναϊκό, ενώ όλα του τα έσοδά προέρχονται από ναυτιλιακές δραστηριότητες στο εξωτερικό, όπου τα πλοία του μολύνουν με αργό πετρέλαιο τα νερά σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Υπερασπιζόμενος τις δηλώσεις του, ο Γιάννης Αλαφούζος έφερε σαν παράδειγμα το πλοίο Νήσος Αμοργός που το 1997 είχε αδειάσει στη λίμνη Μαρακαΐμπο 4.000 τόνους αργού πετρελαίου και ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά από 18 χρόνια δικαστικής διαμάχης με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, έφαγε πρόστιμο 160 εκατομμυρίων δολλαρίων.

Ένα άλλο παράδειγμα που αποδεικνύει ότι όλες οι δραστηριότητες του Γιάννη Αλαφούζου γίνονται στο εξωτερικό είναι το πλοίο Westchester, που το 2000 είχε αδειάσει 13.500 βαρέλια αργού πετρελαίου στον ποταμό Μισισιπή των ΗΠΑ, ενώ τα συνεργεία καθαρισμού έδιναν επί μέρες μάχη για να γλιτώσουν πελεκάνους και άλλα ζώα που πνίγονταν στο αργό πετρέλαιο του βρωμύλου Έλληνα εφοπλιστή.

Πάμε τώρα να φυτέψουμε κανά δεντράκι με το Όλοι Μαζί Μπορούμε για να σώσουμε το περιβάλλον.

Επιπλέον, ο Γιάννης Αλαφούζος θύμισε σε όλους το σκάνδαλο Mineva – με τις υπερτιμολογήσεις και τα εικονικά τιμολόγια πλοίων -, που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει η κυβέρνηση της Ρουμανίας, ενώ εκκρεμεί μέχρι σήμερα εναντίον του ένταλμα σύλληψης.

Τέλος, ο Γιάννης Αλαφούζος θεώρησε ύποπτο το γεγονός πως όλα αυτά γίνονται παραμονές του Δεκαπενταύγουστου, αφού όλα τα ούγκανα του οπαδικού στρατού του είναι διακοπές και δε μπορούν να βγουν στα κάγκελα των social media για να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του πατερούλη τους.

Βέβαια, εγώ περιμένω διάφορους καθυστερημένους βάζελους να με αποκαλέσουν πράκτορα του Μαρινάκη, οπότε τους προτείνω να κλείσουν ένα ραντεβού με τους γαύρους που με αποκαλούν πράκτορα του Αλαφούζου και να σκοτωθούν μεταξύ τους.


Πηγή