Eξαπάτησε έναν αιμόφυρτο λαό όπως και ο Τσίπρας

wpid-wp-1472667698444.jpeg

Tελειώνουν τον Βασίλη Λεβέντη από την ηγεσία της Ενωσης Κεντρώων!

Το θανάσιμο χτύπημα του Γιάννη Καλλιάνου ο οποίος ξεμπρόστιασε τον πολιτικό υποκριτή Βασίλη Λεβέντη θα έχει και συνέχεια. Οι βουλευτές της Ενωσης Κεντρώων διαπιστώνουν πανικόβλητοι ότι οι ψηφοφόροι τούς εγκαταλείπουν κατά ριπάς.

Κι αυτό εξαιτίας της βουλιμίας τού αυτοκαταστροφικού Λεβέντη ο οποίος σαλιαρίζει αφόρητα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα για να μπει στην κυβέρνηση και να γίνει υπουργός Ανάπτυξης σε μια σακατεμένη χώρα και έναν αιμόφυρτο λαό από τα πλήγματα που του προκάλεσε, στα πέτρινα χρόνια της μεταπολίτευσης, το πελατειακό κράτος.

Ηταν ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος από τους διαδρόμους του Γιώργου Κουρή και της Αυριανής στον οποίο πούλησε το κανάλι, έγινε αρχηγός κόμματος και νοματαίος μπαίνοντας στην Βουλή των Ελλήνων η οποία τα τελευταία χρόνια φιλοξενεί κάθε είδους περιθωριακό στοιχείο και πάσης φύσεως σαρδανάπαλα.

Οι Ελληνες έστειλαν στη Βουλή τα είδωλα του καθρέφτη τους με τα γνωστά αποτελέσματα των τεράτων της πλατείας Συντάγματος.

Οι Κατέληδες ψηφοφόροι λοιπόν ετοιμάζονται να αντικαταστήσουν τον Λεβέντη με τον Αρτέμη Σώρρας τον 600διςεκατομμυριούχο. Ο Λεβέντης τελειώνει-οι εκλογές είναι αναπόφευκτες.

Οι βουλευτές του κόμματός του αναζητούν σωτηρία στο πρόσωπο του Γιάννη Καλλιάνου. Σε περίπτωση που ο Λεβέντης παραιτηθεί από την ηγεσία του κόμματος και παραδώσει την θέση του στον Καλλιάνο η Ενωση Κεντρώων θα έχει πολλές πιθανότητες να μπει ξανά στη Βουλή.

Εάν ο αναξιόπιστος κόλακας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -που όπου νάναι θα ξεσπιτώσει 5000 οικογένειες Ελλήνων με κόκκινα στεγαστικά δάνεια την στιγμή που χαρίζει (με φερετζέ τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες) πάνω από 1 δις ευρώ θαλασσοδάνεια σε σαρδανάπαλους εκδότες και καναλάρχες-,δεν παραιτηθεί σήμερα κιόλας από την ηγεσία της Ενωσης Κεντρώων το κόμμα του δεν θα βρίσκει ούτε την ψήφο του.

Ο γλείφτης Λεβέντης μιας κυβέρνησης που έρχεται να ολοκληρώσει το έργο της φτωχοποίησης του λαού που ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έχει καμμία τύχη.

Διαπιστώνοντας ότι πλησιάζει το πολιτικό του τέλος επιχειρεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα ξεκινώντας από το ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι θα συνταξιδέψει με τον κ. Τσίπρα λέγοντας ωστόσο ότι η πρόσκληση δεν προήλθε από τον πρωθυπουργό αλλά από τους ομογενείς.

«Αν πάω ποτέ με τον Τσίπρα, να μην με ψηφίσει στις επόμενες εκλογές ούτε ένας ψηφοφόρος της Ένωσης Κεντρώων. Τελεία και παύλα» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Είναι όμως πλέον πολύ αργά για τον Λεβέντη…


Πηγή