Hρωικός Γερμανός τουρίστας αρνήθηκε να πληρώσει Ελληνα ταξιτζή στην Κρήτη

wpid-wp-1471675525062.jpeg

Hρωικός Γερμανός τουρίστας αρνήθηκε να πληρώσει Ελληνα ταξιτζή στην Κρήτη με το επιχείρημα:

-Δεν πρέπει να σε πληρώσω, γιατί χρωστάτε λεφτά στην Γερμανία!

To “Koυρδιστό Πορτοκάλι” συμπαραστέκεται στον Γερμανό πολίτη αλλά τον καλεί παράλληλα να αναρωτηθεί γιατί η Μέρκελ εξακολουθεί να δίνει δάνεια στους Ελληνες κατσιαπλιάδες παρότι καμμία μεταρρύθμιση δεν προχώρησε 6 χρόνια τώρα.

Μήπως γιατί και η Μέρκελ είναι εξίσου, με τον Τσίπρα, φανατική υπέρμαχος του πελατειακού κράτους;

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ekriri οι Γερμανοί τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν το ποσό των 40 ευρώ που έγραψε το ταξίμετρο για την διαδρομή Αγία Πελαγία – αεροδρόμιο και είπαν στο οδηγό πως είχαν πληρώσει την διαδρομή όταν έκλεισαν το τουριστικό τους πακέτο στην Γερμανία.

Ο οδηγός δήλωσε στους τουρίστες ότι δεν είχε πάρει από κανέναν χρήματα και πως βρέθηκε στο ξενοδοχείο για να τους παραλάβει έπειτα από κλήση που δέχθηκε από την ρεσεψιόν, ωστόσο η ανταπάντηση τον άφησε εμβρόντητο: «Δεν πρέπει να σε πληρώσω, γιατί χρωστάτε λεφτά στην Γερμανία».

Μετά από αυτό, άπαντες μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα του αερολιμένα, καθώς ο οδηγός ταξί ζήτησε τη συνδρομή της ΕΛΑΣ, με τον Γερμανό να επιμένει πως δεν πρόκειται να πληρώσει για την κούρσα.

Με την απειλή της υποβολής μήνυσης ο Γερμανός ζήτησε από τον οδηγό ταξί έναν τραπεζικό λογαριασμό για να του καταθέσει τα χρήματα όταν θα επέστρεφε στην πατρίδα του.

Τελικά πλήρωσαν άμεσα και πήραν το αεροπλάνο της επιστροφής.


Πηγή