Επίθεση Πολάκη στον Τσίπρα για φωτογραφία του με Μητσοτάκη

wpid-wp-1473684652226.jpeg

Η νέα ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί με τον πρωθυπουργό, καθώς καλεί τον αγανακτισμένο κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ να του επιτεθεί…
Με νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παύλος Πολάκης συνεχίζει να στοχοποιεί όσους δεν υπηρετούν πιστά το ιδεώδες του «καραβανιού» και έρχονται σε επαφή με τα «σκυλιά» της αντίδρασης που ουρλιάζουν.

Ετσι μετά το ξεμπρόστιασμα της Ευαγγελίας Τσικρίκα που τα προηγούμενα χρόνια επιδιδόταν σε οργιώδεις διαπλεκόμενες φωτογραφίες με παράγοντες του διεφθαρμένου κατεστημένου μπήκε στο στόχαστρο του μεγάλου τιμωρού και εκδικητή του νεο-αυριανισμού και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο υφυπουργός Υγείας, εγκαλεί τον πρωθυπουργό για μια σειρά χαμογελαστές φωτογραφίες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Φωτογραφίες στις οποίες Πρωθυπουργός όχι μόνο χαμογελάει αλλά αγγίζει κιόλας τον εκπρόσωπο της διαπλοκής χωρίς να φοράει γάντια!

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί κάποια απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου, αν και θεωρείται πολύ αμφίβολο ότι το επόμενο καλοκαίρι ο Αλέξης Τσίπρας θα χρησιμοποιήσει ξανά το φουσκωτό του Παύλου Πολάκη για να μεταβεί σε κάποιο νησί.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)


Πηγή