Με Εντολή Σκάνδαλο Παππά πέρασαν τον έλεγχο Παρωδία του πόθεν έσχες οι νέοι Καναλάρχες

wpid-wp-1473623064036.jpeg

Με Εντολή Σκάνδαλο Παππά πέρασαν τον έλεγχο Παρωδία του πόθεν έσχες οι νέοι Καναλάρχες ;
Σέ ενα Άριστερο Σκάνδαλο εξελίσσεται για την Κυβέρνηση η υπόθεση τηλεοπτικές άδειες-πόθεν έσχες! Ύποπτη σιωπή της Δικαιοσύνης!

Αναλυτικά

Και οι τέσσερις νέοι καναλάρχες πέρασαν τελικά τον έλεγχο του πόθεν έσχες για τα χρήματα που πόνταραν προκειμένου να εξασφαλίσουν τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες που δημοπράτησε η κυβέρνηση!
΄Ομως αρκετές καταγγελίες κάνουν λόγο οτι η διαδικασία για τον τον έλεγχο του πόθεν έσχες στους τέσσερις υπερθεματιστές, ήταν πολύ μικρός χρονικά για την αρμόδια επιτροπή που διενήργησε τους ελέγχους!

Άλλη μιά καταγγελία κανει λόγο, οτι με μια απλη αίτηση βεβαίωσης απο τους τέσσερις υπερθεματιστες, προς την αρμόδια επιτροπή, οτι διαθέτουν τα απαιτούμενα νόμιμα κριτήρια του πόθεν έσχες,τους δόθηκε το ΟΚ για την επόμενη φάση που είναι,οτι σε δεκαπέντε ημέρες θα πρέπει να καταβληθεί η πρώτη από τις τρεις δόσεις των χρημάτων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου θα πρέπει ο ΑΝΤ1 να καταβάλει 25 εκατ. ευρώ, η εταιρεία ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη 25 εκατ. ευρώ, η εταιρεία του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα 18 εκατ. ευρώ και ο ΣΚΑΪ 14,5 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΓ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο «εξετάστηκε από την αρμόδια επιτροπή η προέλευση και ο τρόπος απόκτησης των οικονομικών μέσων που θα διατεθούν» και ο έλεγχος αφορούσε όλα τα ποσά και όχι μόνο την πρώτη δόση.

Αντίθετη άποψη είχε η εφημερίδα Παραπολιτικά όπου πάνω κάτω δικαιώνει τα δυο Αρθρα του Σπύρου Πρίφτη με τίτλο:Βόμβα απο Ρωσία: Ο Ιβαν Σαββίδης θα πάρει την 4η άδεια απο το ΣΚΑΙ! Κόβεται στον έλεγχο πόθεν έσχες ο Γιάννης Αλαφούζος! Δείτε εδώ

Και:Ρωσογερμανικός Πόλεμος για ποιός θα πάρει την 4η άδεια απο το ΣΚΑΙ που Κόβεται στον έλεγχο πόθεν έσχες! Δείτε εδώ

Με δημοσίευμα με τίτλο:Μπλοκάρει την άδεια του ΣΚΑΙ το πόθεν έσχες του Αλαφούζου,η εφημερίδα Παραπολιτικά,έγραψε:

Η δέσμευση της περιουσίας και των προσωπικών λογαριασμών του Γιαννη Αλαφούζου, φαίνεται οτι δημιουργούν τα πρώτα σοβαρά προβλήματα στο αφεντικό του ΣΚΑΙ.
Αυτο προέκυψε απο τον έλεγχο Πόθεν Εσχες, που ολοκληρώθηκε σημερα και αφορούσε τους τέσσερις υπερθεματιστες στον πρόσφατο διαγωνισμό για τις τεσσερις τηλεοπτικές αδειες.

Σύμφωνα με καλα ενημερωμένες πηγές, οι ελεγκτές διαπίστωσαν οτι ο κ. Αλαφούζος, προσκόμισε στοιχεία που δυστυχώς για εκείνον είχαν δεσμευτεί με απόφαση του οικονομικού εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασιου. Με απλα λόγια το αφεντικό του ΣΚΑΙ βρίσκεται αντιμέτωπο με ενα τεράστιο προβλημα, αφού μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα πρέπει να βρει 44 εκ. ευρώ, τα οποία δεν θα συνδέονται με τους δεσμευμένους λογαριασμούς. Πέραν όμως του συγκεκριμένου προβλήματος, κάποιοι λένε οτι απο τον έλεγχο πόθεν Εσχες προέκυψαν και αλλά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την γενικότερη οικονομικη κατάσταση του φοροφυγά Αλαφούζου.

Οι επόμενες ώρες αναμένονται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αφου θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο οτι τοσο οι υπερθεματιστες, οσο και οι επιλαχόντες θα φροντίσουν να αναδείξουν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλαφουζος. Και μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα, η διοίκηση της Εθνικης Τράπεζας, δεν εχει ακόμη απαντήσει στις καταγγελίες που έκανε στην Eξεταστική Eπιτροπή που διερευνά τα δάνεια των media, ο εκδοτης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης, αναφορικά με το αν ισχύουν οι προσωπικές εγγυήσεις που εχει δώσει ο Αλαφουζος, απο τη στιγμή που έχουν δεσμευτεί οι προσωπικοί του λογαριασμοί.

Η Κυβέρνηση του Συριζα Φαίνεται οτι αποφάσισε να κλείσει βιαστικά και άρων άρων την υπόθεση τηλεοπτικές άδειες, ωστε να δείξει την απόλυτη επιτυχία του νόμου Παππά, και να περάσει στην επόμενη φάση τους υπερθεματιστες, αφετέρου γιατι πρωτον θέλει τα λεφτά,και συγκεκριμένα τα 246.000.000€ Και δέυτερον,δεν θα μπορούσε να κόψει κανέναν απο τους 4 υπερθεματιστεςστον έλεγχο του πόθεν έσχες, την ίδια μερα που ο πρωθυπουργός είναι στην ΔΕΘ, επει-σκιάζοντας με την είδηση αυτη,την προβολή του Αλέξη Τσίπρα!

Τον λόγο έχει τωρα ο Εισαγγελέας,αν υπάρχει ακόμα σε αυτην την Χώρα, Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη! Κανένας απο τους 5 υποψήφιους,Αλαφούζος- δέσμευση περιουσίας, Κοντομηνάς,Σκάνδαλο ιντεραμέρικαν,Μαρινάκης-ύποπτος της λεγόμενης ποδοσφαιρικής παράγκας,Σαββίδης,άγνωστη προέλευση των χρημάτων,μέσω Ρωσίας, Καλογρίτσας,Μεγαλοεργολάβος του Δημοσίου.Κανένας απο όλους αυτους δεν δικαιούνται,τηλεοπτικές άδειες!


email: [email protected]

Πηγή