Ποιοί παρακολουθούσαν κρυφά το Νίκο Παππά

wpid-wp-1474259261286.jpeg

«Είναι προφανές ότι η ευθύνη των δημοσιογράφων που αποφάσισαν να προβούν σε αυτή την αθλιότητα είναι τεράστια, όσο και αν προκαλεί θυμηδία. Η ευθύνη αυτών που τους έβαλαν να κάνουν ό,τι έκαναν είναι ακόμη μεγαλύτερη», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, για το περιστατικό με τους δύο δημοσιογράφους στη Νέα Υόρκη.

Τι εννοούσε άραγε ο Νίκος Παππάς; Ποιοί θα μπορούσαν να έχουν βάλει τους δύο δημοσιογράφους να παρακολουθούν τις κινήσεις του; Ηταν μόνο οι δημοσιογράφοι που παρακολουθούσαν τον υπ. Επικρατείας στην διαδρομή Καναδάς-ΗΠΑ; Γιατί ο παρατηρητικός υπουργός δεν κατάφερε να εντοπίσει έγκαιρα τις “σκιές” που βάδιζαν δίπλα του; .Αυτοί που πράγματι παρακολουθούσαν τον Νίκο Παππά στο υπερτλαντικό ταξίδι του είναι σύντροφοι κομμουνιστές από την περίφημη Ομάδα των 53 η οποία έχει τον υπ. Επικρατείας στη μπούκα.

Οι “53” έχουν αποφασίσει να πετάξουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου τον ηρωικό υπουργό Επικρατείας γι΄αυτό και δεν τον αφήνουν ούτε λεπτό από το οπτικό τους πεδίο. Οι “53” με καθοδηγητές τους Δραγασάκη-Τσακαλώτο έχουν σε 24ωρη παρακολούθηση τον Νίκο Παππά και περιμένουν από αυτόν να κάνει το μοιραίο λάθος…


Πηγή