Έμεινα… Κατρούγκαλος – Οι άνεργοι δημοσιογράφοι να ανοίξουν sites!

wpid-wp-1473340408439.jpeg

Ο τύπος απλά… δεν υπάρχει – Ο κυνισμός του για τις εν δυνάμει στρατιές ανέργων από το επικείμενο «μαύρο» στα κανάλια που δεν θα αδειοδοτηθούν ξεπερνά κάθε όριο – Ο «αριστερός του χαβιαριού» προτείνει ως λύση, όσοι μείνουν άνεργοι να ανοίξουν sites!!!

Ο άνθρωπος απλά επιβεβαιώνει τα παρατσούκλια «κόφτης» και «σφαγέας» που του έχουν χαρίσει τις τελευταίες ημέρες ακόμα και βουλευτές της συμπολίτευσης.

Ο κατά δήλωσή του «αμετανόητος κομμουνιστής» δεν πτοείται με τίποτα!

Αυτά τα δήλωσε κατά τη διάρκεια σύσκεψης των Γ. Κατρούγκαλου και Ν. Παππά με τα προεδρεία της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ στο Μαξίμου, ώστε να εξετασθεί το ενδεχόμενο ένταξης σε προγράμματα επιδότησης εργασίας, των εργαζομένων εφόσον χάσουν τη δουλειά τους.

Από τη σύσκεψη προκρίθηκαν προγράμματα επιδότησης εργασίας!

Με βάση την τοποθέτηση του κου Κατρούγκαλου οι εργαζόμενοι στα κανάλια που δεν θα πάρουν άδεια είναι 2.600 και για όσους χάσουν τη δουλειά τους προτείνει να δημιουργήσουν …ιστοσελίδες.

Θέλει δηλαδή 2.600 εργαζόμενους να τους κάνει με μπλοκάκι, επιτηδευματίες και να τους «τρώει» το εισόδημα στο ΦΠΑ και στο ΤΕΒΕ.

Μιλάμε για γίγαντα πολιτικής σκέψης!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ θέλει να δημιουργήσει στρατιές από… κρατικά sites τα οποία θα ζουν από «επιδοτήσεις – ψίχουλα» και από κρατικές διαφημίσεις για να μην μπορούν να ασκήσουν ανεξάρτητη δημοσιογραφία.

Καταπληκτική σκέψη, μη σας πω και σατανική…

Κατρουγκάλειος λογική.

Στα αλήθεια, πιστεύει κάποιος ότι αυτοί οι άνθρωποι θα σώσουν τη χώρα;


Πηγή