Έσφιξαν οι κωλοι! ΔΕΙΤΕ τι ετοιμάζει ο Λαζόπουλος στον Τσίπρα! Λάκη σιγά το καλσόν!

wpid-wp-1473009246043.jpeg

Στην τελευταία του εκπομπή πριν από το καλοκαίρι ο Λάκης Λαζόπουλος είχε κάνει αιφνιδιαστικά επίθεση στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα που προέκυψε το θέμα τις τηλεοπτικές άδειες και ο ALPHA δεν συμπεριλαμβάνεται στους 4 τυχερούς, δεν έχει δώσει ακόμη το στίγμα του.

Η σιωπή αυτή προκαλεί ενδιαφέρον αν και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι προς το παρόν παίρνει αποστάσεις, μέχρι να δει το γενικότερο κλίμα. Έχει αποφύγει μέχρι τώρα να πάρει θέση και μέσα από την ιστοσελίδα του, tsantiri.gr. Στο παρασκήνιο το ερώτημα που συζητείται -και από πλευράς του- είναι αν πρέπει να βγει δημοσίως να τοποθετηθεί ή να επιλέξει τη σιγή. Την ίδια ώρα είναι αβέβαιο αν και υπό τις νέες συνθήκες θα επιστρέψει και στον Alpha κατά τη νέα περίοδο αφού ούτως ή αλλιώς το κανάλι όπως και τα άλλα που δεν πήραν άδεια απειλούνται με κλείσιμο.

Κάποιοι πάντως δεν αποκλείουν ο Λαζόπουλος -βλέποντας γενικότερα το κοινωικό τοπίο να αλλάζει- να κάνει την έκπληξη και να εμφανιστεί εκτάκτως στον Alpha και να πάρει θέση κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς στο θέμα των αδειών, κάτι που θα ήταν κόλαφος για τον ΣΥΡΙΖΑ…

Ο Mediakos