«Αν είσαι π@ύστης δεν με ενδιαφέρει! Άνοιξε κάνα βιβλίο μ@λ@κ@ τραγουδιάρη να μάθεις την ιστορία των Ποντίων»!

wpid-wp-1474744700102.png

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ από τον Χάρη Καφετζόπουλο στον Αντώνη Ρέμο για Κεμάλ. «Αν είσαι π@ύστης δεν με ενδιαφέρει! Άνοιξε κάνα βιβλίο μ@λ@κ@ τραγουδιάρη να μάθεις την ιστορία των Ποντίων»!

Δείτε τι έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο μάνατζερ της πιάτσας Χάρης Καφετζόπουλος για τον Αντώνη Ρέμο και πως σχολίασε τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τον Κεμάλ Ατατούρκ…

Μπλιαχ και… Ντροπή σου (που λέει και το άσμα σου) Αντώνη Ρέμο!
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
αν είσαι πούστης δε με ενδιαφέρει… αν «χρηματοδοτείς» γκομενίτσες να παίζουν τη σύζυγο ούτε αυτό με ενδιαφέρει… αν έχεις φαν λοβοτομημένα καϋμένα ποσώς με ενδιαφέρει… αν στη Μύκονο στήνεις παρτάκια για την «αγάπη που χάθηκε στη σκόνη» χέστηκα… αν είσαι βάζελος όπως και γω στα αρχίδια μου… αν το «μπινές» είναι ένα επίθετο που θέλεις να συνοδεύει το όνομα σου στον πούτσο μου… αν ψάχνεις τον έρωτα ανάμεσα στο οθωμανικό δίκαιο με ταξιδάκια στην ανατολή, ποιος γαμεί ψηλά καπέλα… αν ψάχνεις ψήφους για την πολιτική σου σταδιοδρομία ανάμεσα σε πομάκους, κιζιλμπάσηδες και πατσατζίδικα της Σαλονίκης, άντε και καλά γαμήσια… αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ανοίξεις κάνα βιβλίο ΜΑΛΑΚΑ νταχτιρτζή και να μάθεις! να μάθεις ΜΑΛΑΚΑ τραγουδιάρη για την γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων… να μάθεις την Ιστορία των Ποντίων… να μάθεις μαλακοσφουγγαρίστρα ποιος έκαψε τη Σμύρνη κι έστειλε στον τάφο χιλιάδες Έλληνες… εν τέλει… να μάθεις ΜΟΥΝΑΚΙ ότι ο τόπος που σε ταΐζει και σε έκανε από το απόλυτο τίποτα που είσαι φίρμα, ΑΠΑΙΤΕΙ τον σεβασμό σου στην Ιστορία του, ακόμα κι αν είσαι ένα τουρκόσπορο όπως εσύ… λοιπόν… άντε γαμήσου Μανταλένα πλουμιστή που θα μας δηλώσεις και τη περηφάνια σου για τη καμένη σάρκα των Ελλήνων… στη διάθεσή σου! για οτιδήποτε!
Χάρης Καφετζόπουλος


Πηγή