ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ .. Αποχαιρετισμός στα όπλα από κομμένο…

wpid-wp-1474103925223.jpeg

Σε καμμία περίπτωση. Οχι, δεν αξίζει τέτοιο τέλος στον καλύτερο υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο μόνος που ξεχωρίζει ανάμεσα στους υπόλοιπους κατσιαπλιάδες του υπουργικού συμβουλίου, ανάμεσα στα βουκολοταγάρια και τους σατυροβαρκάρηδες είναι ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, τον οποίο βαθμολογούμε με την απόδοσή του στο υπουργείο.

Είναι αυτός που μήνες τώρα καταγγέλει τη συμμετοχή του Καλογρίτσα στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Ενας διαγωνισμός που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε πτώση της κυβέρνησης καθώς νέες αποκαλύψεις θα σκάσουν όπου νάναι για κάτι περίεργους λογαριασμούς σε ξένες τράπεζες. Η υπόθεση θα έχει συναρπαστική συνέχεια. Το πιο πιθανό είναι ο Καμμένος να αποχαιρετίσει τους σατυροβαρκάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Καμμένος έκανε εξαιρετική δουλειά σε ένα κρίσιμο και εθνικής σημασίας υπουργείο. Είναι αυτός ο οποίος από την πρώτη στιγμή τίμησε τους ήρωες των Ιμίων και κοίταξε στα μάτια τους Τούρκους όταν χρειάστηκε.

H στιγμή που ο Καμμένος έριχνε το στεφάνι προς τιμή των ηρώων των Ιμίων, τους οποίους η τότε τραβεστί κυβέρνηση Σημίτη δεν είχε το σθένος να παραδεχθεί ότι τους δολοφόνησαν οι Τούρκοι ήταν μια στιγμή εθνικής υπερηφάνιας που οφείλουμε να του την αναγνωρίσουμε.

Ο ίδιος αντιμετώπισε την τουρκική προκλητικότητα με δυναμισμό και όχι βάζοντας την ουρά στα σκέλη.

Δεν θα σταθούμε στις κατά καιρούς δηλώσεις του και τις κωλοτούμπες που αναγκάστηκε να κάνει για χάρη της αγάπης και του πάθους του για τις Ενοπλες Δυνάμεις κι όχι τόσο για την υπουργική καρέκλα.

Κι αυτό γιατί ο Καμμένος είναι το πρώτο θύμα των κατσιαπλιάδων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έχει υποστεί αντιστρόφως ανάλογες με τις ευθύνες και το έργο του απώλειες. Ξεχωρίζουμε τον Καμμένο από τους ΑΝΕΛ καθότι και στο συγκεκριμένο κόμμα αναγκάστηκε να περισυλλέξει διάφορες περσόνες-ναυάγια και ψεκασμένους.

Αλλωστε όλοι σχεδόν βουλευτές είναι καθρέφτης του λαού και των ψηφοφόρων.

Οι ψεκασμένοι και οι βλαμμένοι υπάρχουν σε όλα τα κόμματα μια και στην πλειοψηφία τους βλαμμένοι τους ψηφίζουν. Οι Ελληνες ψηφοφόροι είναι στην πλειοψηφία τους βλαμμένοι.

Σοφοί είναι οι πολίτες που δεν ψηφίζουν.

Αν κάτι μας ενοχλεί στον Καμμένο δεν είναι τόσο οι κωλοτούμπες για να παραμείνει στην συγκυβέρνηση αλλά το θεατράλε Πάτερ Υμών για παράδειγμα στην Παναγία της Τήνου και τις απανταχού Παναγίες της Επικράτειας.

Δεν έχει αφήσει Παναγία που να μην την επισκεφθεί ο Πάνος. Πιο συχνά επισκέπτεται Μονές και Εκκλησίες από τα κορίτσια τoυ Crazy Horse ενώ στην πραγματικότητα το μυαλό του είναι στα καμπαρέ και στα καζίνο. Εάν ο Καμμένος χαλάρωνε λίγο με τις Παναγίες και έμπαινε στην διαδικασία να αποκαλύψει και τα προκλητικά σκάνδαλα της Εκκλησίας, όπως έκανε με το ΚΕΕΛΠΝΟ θα είχε διαφορετική αντιμετώπιση από τους πιο σοβαρούς ψηφοφόρους.

Αυτή την στιγμή ένα τεράστιο σκάνδαλο βρίσκεται σε εξέλιξη στους κόλπους της Εκκλησίας και αφορά την διαχείριση της εκκλησιαστικής πειουσίας. Η Εκκλησία ειδικά στην περιοχή της Βουλιαγμένης παραχωρεί σε εφοπλιστές (και εκείνη με την σειρά τους σε Ρώσους κλπ επιχειρηματίες) ακίνητα φιλέτα για 99 χρόνια σε ευτελιστικές τιμές. Ο Καμμένος λοιπόν θα μπορούσε να αναδείξει τα εν λόγω σκάνδαλα-όπως επίσης και τα σκάνδαλα με τις χορηγίες-διαφημίσεις της ΔΕΗ και της ΕΥΔΑΠ. Για να μην ξεχνιόμαστε σάς υπενθυμίζουμε ότι ο Πάνος Καμμένος είχε δώσει στη δημοσιότητα την υπόθεση του μερακλίδικου ΚΕΕΛΠΝΟ.

Αν υπάρχει ένας υπουργός λοιπόν που ξεχώρισε ανάμεσα στους σατυροβαρκάρηδες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Καμμένος ο οποίος μιλώντας στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” είχε βάλει στο τραπέζι την ιδέα του φορολογικού συντελεστή στο 7% για όλες τις επιχειρήσεις. Αυτό θέλει η Ελλάδα για να σωθεί. Να αρθεί η μονιμότητα των κηφήνων δημοσίων υπαλλήλων και να πάει ο φορολογικός συντελεστής στο 7%. Η Ελλάδα είναι παράδεισος. Εάν γίνει και φορολογικός παράδεισος καθάρισε με τα χρέη της και οι πολίτες της θα ζουν με αξιοπρέπεια.

Αλλά όταν τη χώρα κυβερνούν ιδεοληπτικοί κρατιστές κατσιαπλιάδες οι οποίοι υποδύονται τους μανατζαρέους καραφλών δημοσίων υπαλλήλων δεν έχει καμμία τύχη.

Το ασκέρι των κατσιαπλιάδων του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία το έφεραν οι διορισμοί των 200.000 δημοσίων υπαλλήλων του αντιμνημονιακού Πάκη, το “λεφτά υπάρχουν” και το ΔΝΤ του ΓΑΠ, το χαράτσι του Βενιζέλου και το γεγονός ότι ο Σαμαράς ξέμεινε από δυνάμεις λίγο πριν το τέλος της κούρσας.

Ετσι σήμερα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ δημοσιεύουν δημοσκόπηση της ALCO που δείχνει τους ΑΝΕΛ στο 2,6%.

Είχε προηγηθεί δημοσκόπηση της PALMOS Analysis που τους έδειχνε στο 2%.

Προβάδισμα 7,1% για τη Ν.Δ., έναντι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην «πρόθεση ψήφου στα έγκυρα» και 5,8% στην «πρόθεση ψήφου», καταγράφει Πανελλαδική δημοσκόπηση της Alco, κατά την χρονική περίοδο 12 – 15 Σεπτεμβρίου, που δημοσιεύουν, σήμερα, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

Ειδικότερα,

– στην «πρόθεση ψήφου» τα ποσοστά των Κομμάτων έχουν ως εξής:

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 15,5%
Ν.Δ.: 21.3%
Χ.Α.: 6,5%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: 3,7%
Κ.Κ.Ε.: 5,0%
Το Ποτάμι: 1,5%
ΑΝ.ΕΛ.: 2,1%
Ένωση Κεντρώων: 2,8%
ΛΑ.ΕΝ.: 2,0%
Πλεύση Ελευθερίας: 2,6%
«Άλλο κόμμα»: 4,7%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ: 14,2%.
Η αποχή μετρήθηκε στο 15,3% και το “λευκό” στο 2,8%.

– στην «πρόθεση ψήφου στα έγκυρα» τα ποσοστά των Κομμάτων έχουν ως εξής:

ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 19,0%
Ν.Δ.: 26,1%
Χ.Α.: 7,9%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ: 4,6%
Κ.Κ.Ε.: 6,1%
Το Ποτάμι: 1,8%
ΑΝ.ΕΛ.: 2,6%
Ένωση Κεντρώων: 3,4%
ΛΑ.ΕΝ.: 2,4%
Πλεύση Ελευθερίας: 3,2%
«Άλλο κόμμα»: 5,7%
ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ: 17,2%.
Οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται να δίνουν μάχη να μπουν στη Βουλή πληρώνοντας το ακριβό τίμημα της διακυβέρνησης της χώρας από τους Κατρούγκαλους και λοιπούς πολιτικούς κατσιαπλιάδες-κρατιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Αν με κάποιον έπρεπε να συγυκυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός είναι ο Λεβέντης. Πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Ειλικρινά περιμένουμε από τον Λεβέντη να πάρει τη θέση του Καμμένου στην εξουσία ώστε η νέα συγκυβέρνηση να γίνει παγκόσμιος περίγελος.

Στο μεταξύ ρεπόρτερς της BILD κατευθύνονται στα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα στη Ιθάκη…


Πηγή