ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ .. Η συνάντηση με τους νέους καναλάρχες θα γίνει στην πόλη Koρλεόνε

wpid-wp-1472926230022.jpeg

Με πρόταση του Πάνου Καμμένου η συνάντηση των εκπροσώπων των 4 νικητών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες με τους Νίκο Παππά, Λευτέρη Κρέτσο και την έξοχη ντιζέζ Ολγα Γεροβασίλη θα λάβει χώρα στην πόλη Κορλεόνε της Σικελίας.

Στη συνάντηση θα συζητηθούν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα, μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Ο υπουργός Αμυνας γνωστός για το χιούμορ του πρότεινε η συνάντηση να γίνει στη θρυλική πόλη-σύμβολο της Ιταλικής Μαφίας στη Σικελία.

Ο Καμμένος εκτιμά ότι η ελληνική μαφία αναβαθμίζεται αισθητικά και κοινωνικά μετά τον νέο χάρτη που δημιουργείται στα ελληνικά ΜΜΕ.

Το μόνο που λείπει πλέον από την ελληνική μαφία είναι να αποκτήσει και μια δική της Τράπεζα αντίστοιχη με την Τράπεζα του Βατικανού η οποία θα τέμνει τις καταθέσεις της Εκκλησίας αλλά και της Μαφίας-αξίες που αποδεικνύονται διαχρονικές στην παγκόσμια ιστορία.

Μάλιστα ο Πάνος Καμμένος ετοιμάζει 10 ελικόπτερα για να μεταφέρουν τους εκπροσώπους των Ελλήνων καναλαρχών αλλά και τους Γεροβασίλη, Παππά και Κρέτσο στα ιερά χώματα της πόλης Κορλεόνε.


Πηγή