ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΜΜΕΝΟΣ – ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ! Όλο το παρασκήνιο

wpid-wp-1472916433507.jpeg

Ο λόγος για τον οποίο η κουμπαριά Καμμένου – Καλογρίτσα κατέληξε άδοξα αποκαλύπτεται τον απόηχο της διαδικασίας αδειοδότησης των καναλιών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στη στήλη του ο Γιώργος Παπαχρήστου στα «Νέα» οι κουμπάροι Καμμένος και Καλογρίτσας χάλασαν τις καρδιές τους λίγο πριν τις εκλογές!

Πηγή του κακού ο Τάκης Θεοδωρικάκος. «Για τα μάτια του Τ. Θεοδωρικάκου συγκεκριμένα. Της GPO της εταιρείας δημοσκοπήσεων που ανήκει στον όμιλο εταιρειών Καλογρίτσα και είναι κουμπάροι επίσης» αναφέρει το δημοσίευμα.

Για να προσθέσει: « Ο πρόεδρος Πάνος περίμενε προεκλογικά μια βοήθεια. Όσο να πεις το κόμμα » Π. Καμμένου και Σια Ανεξάρτητοι Έλληνες» του οποίου ηγείται ως γνωστόν με θαυμαστή επιτυχία δεν έσκιζε εκείνη την περίοδο…Αντιθέτως ψυχορραγούσε….Περίμενε από τις έρευνες της GPO ότι θα του έδινε στις έρευνές της το κατιτίς παραπάνω για να πειστούν και οι υπόλοιποι δημοσκόποι ότι εντάξει την έχει εξασφαλισμένη την είσοδο στη Βουλή…»

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γ . Παπαχρήστος «του Θεοδωρικάκου δεν του έβγαινε. Από πουθενά.Και την πλήρωσε ο Καλογρίτσας και η καμμενοκουμπαριά».

Περιγράφει και ένα απίστευτο καυγά με ρήματα του είδους « θα σε λιώσω« ,«θα σε σκίσω», «θα σε …» και «δεν κατάλαβες εγώ θα σε…».


Πηγή