Ελαβε το μήνυμα του τέλους και το ξορκίζει

wpid-wp-1473520457412.jpeg

Ελαβε το μήνυμα του τέλους. Από την θεομηνία της λαικής οργής αλλά και τα θηρία της διαπλοκής. Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει πλέον μόνο εχθρούς. Μεγαλύτερος εχθρός οι ψηφοφόροι της. Αυτό στερεί την δυνατότητα στον Τσίπρα να υποδυθεί τον Ερντογάν. Κανένα καθεστώς δεν μπορεί να επιβληθεί εάν δεν διαθέτει αρχικά τουλάχιστο λαική στήριξη έστω και με την μέθοδο της εξαπάτησης. Ο Τσίπρας διαισθάνεται ότι είναι η τελευταία χρονιά του στη ΔΕΘ και επιχειρεί να ξορκίσει το μοιραίο. Είναι εξίσου πανικόβλητος με τον Καραμανλή, όταν εκείνος διαπίστωσε ότι πρέπει να μαζεύει τα προσωπικά είδη.

Το “λογιστικό” τέλος της κυβέρνησης Τσίπρα θα έλθει με την χαριστική βολή της ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ και των υπολοίπων επιβληθέντων παρανόμως “οφειλών” των πολιτών προς την Εφορία και τους φαύλους δημόσιους οργανισμούς.

Στην επιβλητική φάρμα οργισμένου επιχειρηματία των ΜΜΕ έλαβε χώρα πριν λίγα 24ωρα η Σύναξη του Τέλους. Βαριά ονόματα του τόπου αφουγκραζόμενοι την λαική οργή αίρουν την στήριξή τους στο καθεστώς Τσίπρα.

Τα “νέα παιδιά” εκρίθησαν αναξιόπιστα και επικίνδυνα ακόμη και για τον εαυτό τους.

Ηδη υποδεικνύεται στον πρωθυπουργό ο καλόγηρος στο οποίο έχει κρεμάσει το σακάκι του. Η τελευταία κίνηση που απομένει είναι απλά να το φορέσει και να εξέλθει από την σκηνή.

Ο ίδιος επιχειρεί να ξορκίσει την στιγμή. Ματαίως.

-Θα έρχομαι στη Διεθνή Έκθεση να κάνω απολογισμό του κυβερνητικού έργου κάθε χρόνο μέχρι το 2019, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, παραπέμποντας στις δηλώσεις του ότι οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας.


Πηγή