Ητο πραγματικοί ντελιβεράδες ή μήπως…

wpid-wp-1472742385374.jpeg





Οι πάντες αναζητούν τους ντελιβεράδες (ήτο πραγματικοί ντελιβεράδες ή μήπως συνεργάτες των επιχειρηματιών;), οι οποίοι πήγαν φαγητό στους έγκλειστους της Καλλιθέας.

Βέβαια οι ντελιβεράδες βρισκόντουσαν κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των ανδρών της Ασφάλειας.

Αλλά επί ΣΥΡΙΖΑ η Ασφάλεια δεν λέει και πολλά καθότι ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιοι ήτο οι συνεπιβάτες του Θρασύβουλου στην Αίγινα και πόσοι έδειραν τον διοικητή της Τροχαίας.

Κοτζάμ διοικητής Τροχαίας κυκλοφορεί χωρίς συνοδεία μια και 3.500 αστυνομικοί είναι αποσπασμένοι στη φύλαξη δημοσιογράφρων, εκδοτών, καναλαρχών και λοιπών ασήμαντων της κοινωνικής ζωής του τόπου.

Το άγρυπνο μάτι των καμερών παρακολουθούσε τους ντελιβεράδες και ιδιαίτερα μην έδωσαν ή πήραν κάποιο σημείωμα από τους διαγωνιζόμενους επιχειρηματίες.

Επειδή οι διαγωνιζόμενοι επιχειρηματίες φοβούνται μην τους δηλητηριάσουν έδιναν χαρτζιλίκι στους συνεργάτες τους ώστε να δοκιμάσουν εκείνοι τα φαγητά.

Οταν οι ντελιβερατζήδες βγήκαν από το κτίριο ο Σταμάτης Μαλέλης έστειλε ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ να τους ακολουθήσει μπας και βγάλουν κάνα αποκλειστικό από την ζωή στην Γενική Γραμματεία.

Οι ντελιβεράδες είναι άνθρωποι κλειδιά στην προκειμένη περίπτωση-πολύ γέλιο μ΄αυτόν τον διαγωνισμό…

Competition for TV nationwide licenses take place in the General Secretariat of Information in Athens, Sept. 1, 2016. / Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας, Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2016.


Πηγή