Η Ελληνική κυβέρνηση στα χνάρια της γκιόσας του Βερολίνου

wpid-wp-1474385783648.jpeg


Άγγελα, το περιμέναμε ότι θα τον πιείς στις εκλογές. Ούτε μας έκανε εντύπωση, ότι ενισχύθηκαν οι ναζί. Έκανες ότι μπορούσες γι αυτό.
Σοβαροί αναλυτές πιστεύουν ότι τώρα οι Χριστιανοδημοκράτες θα υιοθετήσουν την ακροδεξιά ρητορική με το να γίνουν ακόμα σκληρότεροι απέναντι στους πρόσφυγες. Δεν έχουν άδικο ως προς την εκτίμησή τους αυτή. Θα το κάνουν νομίζοντας ότι θα περιορίσουν τις απώλειες στα δεξιά τους. Αυτός ακριβώς όμως είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχυθεί η ακροδεξιά: Το ξέπλυμα του ρατσισμού. Η γερμανική κυβέρνηση εδώ και καιρό έχει δείξει ένα φασιστικό πρόσωπο σε πολλούς τομείς. Είναι γνωστό πως φέρεται σε άλλες χώρες υποτίθεται συμμάχους. Μας αντιμετωπίζει χειρότερα και από αποικίες της.
«Αν η επιθυμία του γερμανικού λαού είναι να μη βουλιάξει η χώρα από την ανεξέλεγκτη μετανάστευση, γι’ αυτό ακριβώς μάχομαι» δήλωσε η γκιόσα του Βερολίνου. Άρχισαν λοιπόν τα ναζάκια. Επανέφεραν και τον απαράδεκτο όρο «λαθρομετανάστης». Αυτές οι κινήσεις μόνο σ” ένα πράγμα θα καταλήξουν: Περαιτέρω ενίσχυση της ξενοφοβίας.
Αλλά αυτό επιδιώκουν. Δεν είναι τυχαίο ότι οι γιαλαντζί σοσιαλιστές που συνεργάζονται με τους δεξιούς για να ρημάξουν μαζί τους εργαζόμενους, χάνουν το ίδιο ή και ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό. Τα συμφέροντα που είναι πίσω από τα αστικά κόμματα, θέλουν τους ακροδεξιούς, επιθυμούν την επιστροφή του φασισμού, ώστε να μπορούν ανενόχλητοι να εκμεταλλεύονται καλύτερα τις εξαθλιωμένες μάζες. Έτσι οι πολιτικοί που κάνουν ότι τους λένε τα αφεντικά τους, προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή σε εξωτερικούς «εχθρούς» που εμποδίζουν δήθεν την ευημερία των πολιτών. Αυτό άραγε δεν ήταν η προπαγάνδα του Χίτλερ τη δεκαετία του 1930; Στη θέση των Εβραίων μπαίνουν σήμερα οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες, οι οποίοι είναι θύματα της ιμπεριαλιστικής πολιτικής.


Εδώ στην Ελλάδα, παίζουν ένα ακόμα πιο βρώμικο παιχνίδι. Θέλουν να μας μετατρέψουν σε ένα τεράστιο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Να μαζεύουμε τους αθώους, να τους φυλακίζουμε, να τους έχουμε εξαθλιωμένους, ώστε να γίνουν ακόμα φτηνότερα εργατικά χέρια, στην ουσία δούλοι χωρίς κανένα δικαίωμα στις γερμανικές και άλλες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις.
Ξαναρωτάμε. Με ποια δικαιολογία κρατάμε δέσμιους ανθρώπους που δεν έκαναν τίποτα κακό; Γιατί δεν δίνουμε έγγραφα και δικαιώματα σε όλους; Γιατί εμποδίζουμε όσους θέλουν να πάνε σε χώρες που επιθυμούν;
Γιατί το Κεφάλαιο έκρινε πως συμφέρει η δουλεία. Κι ο μόνος τρόπος να δεχτεί δούλους η ανθρωπότητα σήμερα είναι να τους διαχωρίσει από τους υπόλοιπους, να καλλιεργήσει την τρομοκρατία. «Δεν είναι σαν κι εμάς» μας λένε. Κι όμως είναι! Οι πρόσφυγες είναι ακριβώς σαν εμάς. Είναι κι αυτοί θύματα των πολιτικών. Οι πλούσιοι δεν είναι σαν εμάς, γιατί μας καταδυναστεύουν. Όταν το καταλάβουμε αυτό θα πάψουμε να φοβόμαστε τους πραγματικούς μας συμμάχους, αυτούς που είναι σε χειρότερη θέση και θα στραφούμε εναντίον των πραγματικών εχθρών. Όσων θέλουν να καταπατήσουν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα των υπολοίπων για να κερδίσουν.
Είμαστε όλοι πρόσφυγες, μετανάστες.


Πηγή