Η Ευαγγελία ρίχνει την κυβέρνηση Τσίπρα μετά την χυδαία επίθεση του Πολάκη

wpid-wp-1473676531683.jpeg

Ολη η Ελλάδα με κομμένη την ανάσα περιμένει από τον Κοντομηνά, τον Παπαδρόσο και τον Λαζόπουλο να υπερασπισθούν την ηρωική Ευαγγελία Τσικρίκα που έγραψε ιστορία με την ερώτησή της από την επίθεση του βοθροΠολάκη.


Ο βοθροΠολάκης, ο οποίος είναι σκέτη διαφήμιση για το ήθος της Αριστεράς, αποκαλεί “θεραπαινίδα” την Ευαγγελία με ανάρτησή του στο Facebook χρησιμοποιώντας ένα κολάζ φωτογραφιών της δημοσιογράφου με μαζί με συναδέλφους της και στελέχη της ΝΔ. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό για να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα.

Η ανάρτηση του βοθροΠολάκη έχει ως εξής: «Βρε βρε την κυρία Τσικρικα που την “απολύει” η κυβέρνηση επειδή δεν πήρε άδεια το αφεντικό της. Το 2011-12-13-14 δεν πόναγε ,δεν δάκρυζε ,δεν ρωτούσε αλλα ως θεραπαινιδα και λιβανιςτηρι των παράνομων καναλαρχών και του Σαμαρά έβγαζε μόνο ευτυχισμένες “οικογενειακές”φωτογραφίες».


Η Ευαγγελία Τσικρίκα είναι η δημοσιογράφος που ανέβασε το αίμα στο κεφάλι του Τσίπρα. Το ίδιο υπέστη και η Μπουζοκαβασίλη που δεν της επέτρεψε διάλογο. Δείτε το ιστορικό VIDEO>

Η πιο πρόσφατη ανάρτηση της δημοσιογράφου του Alpha στη σελίδα της στο fb έγινε πριν την επίθεση του βοθροΠολάκη και αναφέρει τα εξής:

Δεν μπορώ και δε θέλω να φύγει η σημερινή ημέρα χωρίς να προλάβω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και τα καλά σας λόγια στα αμέτρητα μηνύματα και στα post που μου κάνετε την τιμή και ανεβάζετε από το μεσημέρι.
Θα ήθελα να μπορώ να απαντήσω σε όλους σας προσωπικά αλλά δυστυχώς
οι χρόνοι είναι πολύ πιεσμένοι, προς το παρόν…
Εκτιμώ πολύ την καλή σας διάθεση, τη θετική σας σκέψη και την αγάπη σας.
Είναι μια δύσκολη περίοδος για τους εργαζόμενους του Alpha και κάθε μήνυμα στήριξης μας δίνει δύναμη.
Να είστε όλοι καλά!
Πολλά φιλιά από την ωραία Θεσσαλονίκη!

Στο μεταξύ η Ευαγγελία Τσικρίκα δέχθηκε επίθεση και από βουλευτή των ΑΝΕΛ


Πηγή