Και η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ με δικό της κανάλι

wpid-wp-1472980896220.jpeg

Πέρασε μάλλον απαρατήρητη λόγω τηλεοπτικών αδειών η συνέντευξη της πρώην υπουργού Αννας Διαμαντοπούλου στο ΑΠΕ.

Η κα Διαμαντοπούλου προανήγγειλε την επιστροφή του Κώστα Σημίτη, αυτή τη φορά ως Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Μάλιστα η κα Διαμαντοπούλου προτείνοντας τον Κώστα Σημίτη άδραξε και την ευκαιρία να απαξιώσει εντελώς τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Είπε για την Σημίτη σε αντιδιαστολή με τον Πάκη:

-Ο Κ. Σημίτης έχει ήθος, έργο, μόρφωση και διεθνή αποδοχή. Δεν μοιράζει βέβαια χαιρετούρες και παχιά λόγια, δεν αλλάζει απόψεις για να τον προτιμήσουν (όπως ο Πάκης).

Η κα Διαμαντοπούλου έκανε και μία άλλη πολύ ενδιαφέρουσα εκτίμηση μιλώντας στο ΑΠΕ. Είπε ότι “έρχεται η εποχή της Σοβαρότητας και της Αναζήτησης”. Με απλά λόγια τέλος οι Κατσιαπλιάδες.

Παράλληλα με τις δηλώσεις της κας Διαμαντοπούλου παίρνει σάρκα και οστά η συνεύρεση ΠΟΤΑΜΙΟΥ και ΠΑΣΟΚ-κάτι για το οποίο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης παρότρυνε και τις δύο πλευρές.

Ενα μεγάλο κόμμα της κεντροαριστεράς με Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κώστα Σημίτη.

Ιδού η εποχή της σοβαρότητας και της αναζήτησης.

Γιατί όμως μπαίνει δυνατά στο τραπέζι το όνομα του Κώστα Σημίτη, χωρίς πλέον να προκαλεί την δυσφορία που προκαλούσε το άκουσμα και μόνο του ονόματος στο παρελθόν;

Μα για τον απλούστατο λόγο είναι τέτοιου μεγέθους η καταστροφή που προκαλούν στην οικονομία της χώρας οι σημερινοί κατσιαπλιάδες ώστε ο Σημίτης ακούγεται σαν Χαράς Ευαγγέλια.

Οπως ο Σαμαράς έφερε τον Τσίπρα έτσι και ο Τσίπρας, παρέα με τον Παυλόπουλο, αναγκάζουν τους ψηφοφόρους να θέλουν να ξορκίσουν και να εκδικηθούν την περίοδο Καραμανλή με τον οποίο είναι ταυτισμένος ο Τσίπρας.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απειλή για τους καραμανλικούς από τον άχαστο Κώστα Σημίτη.

Μην ξεχνάτε ότι ο Κώστας Σημίτης είναι ο μοναδικός πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης που δεν ηττήθηκε σε εκλογές.

Την κατάλληλη στιγμή άφησε τον ΓΑΠ να υποστεί την ήττα από τον Καραμανλή.

Παράλληλα με την επιστροφή Σημίτη είναι πλέον διάχυτη στον αέρα και η “επιστροφή” της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ.

Αλλωστε το γνωστό 45άρι της οργάνωσης αγνοείται. Γύρευε σε ποιον το έχει εμπιστευτεί ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η περίοδος που διανύουμε είναι η πλέον κατάλληλη για την επιστροφή της “17 ΝΟΕΜΒΡΗ”. Ηδη καλλιεργείται το έδαφος για την επιστροφή της.

Πάρτε παράδειγμα τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας ο οποίος εδάρει άγρια από τον Γιώργο Διαμαντόπουλο.

Ο ίδιος έδειρε τον εαυτό του.

Η επιστροφή της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ συμπίπτει με τους νέους καναλάρχες και τις αλλαγές στο χώρο των ΜΜΕ.

Η “17 ΝΟΕΜΒΡΗ” θα μπορούσε να έχει ένα κανάλι δικό της με την έννοια ότι δεν υπάρχουν λεφτά για ακριβές παραγωγές. Αλλωστε τόσα εκατομμύρια θα δώσουν οι επίδοξοι καναλάρχες στο κράτος.

Οι πιο εντυπωσιακές παραγωγές θα είναι τα χτυπήματα της Οργάνωσης, VIDEO από τα οποία θα στέλνει η ίδια η Οργάνωση στο κανάλι το οποίο θα θελήσει να στηρίξει οικονομικά.

Τα VIDEO της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ θα έχουν μεγάλη τηλεθέαση και εύκολα το κανάλι που θα τα λαμβάνει (αντί προκήρυξης) θα βρίσκει χορηγό και διαφημίσεις.

Εάν μάλιστα η Οργάνωση κάνει και απαγωγές αντιλαμβάνεστε ότι τα σχετικά VIDEO θα εκτοξεύουν την τηλεθεάση.

Η καταστροφική διακυβέρνηση Τσίπρα και η στήριξη που είχε από το εγχώριο πελατειακό σύστημα δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει τερατογεννήσεις και τέτοιες θα δούμε πολλές στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Μία από αυτές θα είναι και ο Λεβέντης στην κυβέρνηση. Το πολιτικό προσωπικό θα πρέπει να εξευτελιστεί εντελώς πριν μπούμε στην “εποχή της σοβαρότητας και της αναζήτησης” που προαναγγέλει η Αννα Διαμαντοπούλου.

Και οι σημερινοί κυβερνώντες είναι ιδανικοί στο να αυτοεξευτελιστούν. Τόσο που η Βούλτεψη, ο Ντινόπουλος και ο Θανάσης (Κα Κρούγκμαν) Μπούρας θα δείχνουν τιτανοτεράστιοι.

Οσα παπαγαλάκια κι αν χρησιμοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όσοι πλαστοί λογαριασμοί κι αν εμφανιστούν στα social media ο εξευτελισμός θα είναι τέτοιος που θα φτάσει στα όρια Καντάφι-τίποτε λιγότερο.

Αυτοί που σήμερα δείχνουν άτρωτοι και πανίσχυροι σε λίγο θα είναι κυνηγημένα ανθρωπάκια.

Μείνετε συντονισμένοι…


Πηγή