Λυπηθείτε επιτέλους αυτόν τον Κιμ Γιονγκ Ουν του ψεύδους Γιώργο Κατρούγκαλο

wpid-wp-1473414846323.jpeg

Καλούμε τους ενόπλους συντρόφους Μάνο Βουλαρίνο και Πέτρο Νικολάου να δείξουν επιτέλους έλεος για τους σατιροβαρκάρηδες (από το σάτιρα και όχι το σάτυρος) υπουργούς της σαρδανάπαλης κυβέρνησης όπως ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Πιστεύουμε ότι έφτασε η στιγμή που η γενναιοψυχία των συντελεστών της εκπομπής Οτι νάναι θα πρέπει να υπερκεράσει την επίτευξη του στόχου της υψηλής ακροαματικότητος.

Λυπηθείτε επιτέλους αυτόν τον Κιμ Γιονγκ Ουν του ψεύδους Κατρούγκαλο (για τον οποίο έτερος υπουργός της κυβέρνησης υποστηρίζει ότι τη βρίσκει ακόμη με το Playboy) και σταματήστε να τον χτυπάτε αλύπητα.

Στην διάρκεια της εκπομπής της Πέμπτης 8 Σεπτεμβρίου ο Μάνος και ο Νίκος έπαιζαν το εκπληκτικό απόσπασμα από την συνέντευξη του ανεκδιήγητου και αφόρητου παρλαπίπα και ψεύτη Κατρούγκαλου ο οποίος αφού υποστήριξε ότι οι επικουρικές μειώνονται αν το άθροισμά τους με την κύρια σύνταξη ξεπερνά τα 1300 ευρώ και πως αυτό αφορά ένα μικρό αριθμό συνταξιούχων της τάξης του 5%, όταν ο Παύλος Τσίμας έκανε την παρατήρηση πως στους 2.600.000 συνταξιούχους αυτός είναι ένας μεγάλος αριθμός ο σατιροβαρκάρης υπουργός έσπευσε να συμφωνήσει ότι τελικά αφορά έναν μεγάλο αριθμό συνταξιούχων!

Η διαφορά του μικρού αριθμού από την παραδοχή ότι είναι ένας μεγάλος αριθμός ήταν κάτι δευτερόλεπτα της εκφοράς του Κατρουγκάλειου λόγου.

Κι αυτός ο απίστευτος πολιτικός σαρδανάπαλος μετά από ένα κρεσέντο ψεμμάτων και απόπειρας εξαπάτησης των συνταξιούχων τα οποία στην πλειοψηφία τους γίνονται μπούμεραγκ για τον ίδιο παραμένει στη θέση του.

Ο δε άπραγος και άβουλος πρωθυπουργός φοβούμενος τις αντιδράσεις επιλέγει αντί να τον στείλει σπίτι του να τον πετάξει στον Καιάδα του καυστικού χιούμορ των Οτι νάναι.

Ισως με αυτό τον τρόπο ο Τσίπρας εκδικείται τον εαυτό του και τις επιλογές του.

Παρόλα αυτά και επειδή σε όποια εκπομπή μιλάει υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ αυτή από μόνη της μετατρέπεται από ενημερωτική σε ψυχαγωγική καλούμε τους Οτι νάναι να δείξουν έλεος για τον Κιμ Γιονγκ Ουν του ψεύδους Γιώργο Κατρούγκαλο.

Αλλωστε η κυβέρνηση Τσίπρα διαθέτει μια ανθολογία σουργέλων και πολιτικών απατεώνων τους οποίους για να αφαιρέσουμε από τη μνήμη μας θα περάσουν πολλά χρόνια.


Πηγή