Με φυτεία χασίς έμπλεξε ο Αντύπας

wpid-wp-1473681075859.jpeg

Πίσω από τις κουίντες του πασίγνωστου κέντρου διασκέδασης On the Rocks, ιδιοκτησίας του Αντύπα, στην παραλιακή λεωφόρο κρυβόταν μεγάλη φυτεία με τεράστια χασισόδεντρα. Το κέντρο δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια, αλλά όταν ήταν στις δόξες του είχε φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ Επειτα από έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εντόπισαν την οργανωμένη φυτεία με τα 73 δενδρύλλια ύψους σχεδόν τριών μέτρων το καθένα και συνέλαβαν έναν 34χρονο
Αλβανό, ο οποίος έμενε σε «καβάντζα» στο πρώην νυχτερινό κέντρο και φέρεται ότι ήταν επιστάτης. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. άρχισε όταν έφτασαν στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής πληροφορίες για αλλοδαπό ο οποίος διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς αρίστης ποιότητας σε χρήστες ναρκωτικών σε Βούλα και Βάρκιζα. Οταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 34χρονο, άρχισαν να τον παρακολουθούν διακριτικά για να μην τους αντιληφθεί. Από την παρακολούθηση διαπίστωσαν πως χρησιμοποιεί ως κατάλυμα ένα μικρό κτίσμα ακριβώς πίσω από το πάλαι ποτέ διάσημο νυχτερινό κέντρο και έχει στην κατοχή του έναν μεγαλόσωμο λευκό σκύλο, τον οποίο χρησιμοποιεί ως φύλακα και (προφανώς) ως φρουρό της φυτείας. Εγιναν… ορειβάτες Για να διαπιστώσουν πού ακριβώς καλλιεργούσε τα χασισόδεντρα ο Αλβανός, οι άνδρες της Ασφάλειας αναγκάστηκαν να γίνουν… ορειβάτες και να βρεθούν στην κορυφή ενός λόφου στην πίσω πλευρά του On The Rocks! Από εκεί εντόπισαν με κιάλια υψηλής ευκρίνειας τον χώρο στον οποίο βρίσκονταν τα χασισόδεντρα. Η φυτεία ήταν καμουφλαρισμένη σε σημείο στο πίσω μέρος του κέντρου. Ο Αλβανός χασισοπαραγωγός συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν περίπου τρία κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Οπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, θα αποκόμιζε από την πώληση των ναρκωτικών 200.000 ευρώ! Στον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν ακόμη φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούσε για την ενίσχυση της καλλιέργειας, ζυγαριές ακριβείας και κινητά τηλέφωνα, με τα οποία επικοινωνούσε με τους πελάτες του και δεχόταν τις παραγγελίες τους. Ο γνωστός τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες, σκέφτεται ακόμα και να κινηθεί δικαστικά εναντίον του χασισοκαλλιεργητή, που τον έμπλεξε σε αυτή την απίστευτη περιπέτεια. Τη χρυσή εποχή της νυχτερινής Αθήνας, το On the Rocks ήταν ένα από τα στολίδια της! Από το 1965, που άνοιξε με επιχειρηματία τον Θεόδωρο Κανέλλη (το κράτησε ως το 1993), οι κοσμικοί το προτιμούσαν για το ιδιαίτερο χορευτικό πρόγραμμά του αλλά και για την κουζίνα του. Οι Ντέμης Ρούσσος, Πασχάλης, Γιώργος Γερολυμάτος, Καίτη Γαρμπή, Πωλίνα, Αλέξια, Μαντώ, Κατερίνα Κούκα, Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, Τάκης Αντωνιάδης, Ζιγκ Ζαγκ, Θάνος Καλλίρης είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που έγραψαν τη δική τους ιστορία εκεί. Ειδικά η Μαντώ εμφανίστηκε στην πίστα του σε ηλικία 15 χρόνων! Επειτα από 28 χρόνια, το θρυλικό κέντρο της Βάρκιζας άλλαξε χέρια και πέρασε στον Αντύπα. Ομως η μεταμόρφωσή του σε κλαμπ δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία και έπειτα από λίγα χρόνια έκλεισε.

http://www.espressonews.gr