Ομολογία-σοκ του Κατρούγκαλου.. Στα 30 ευρώ θα φθάσει η μεγαλύτερη σύνταξη!

wpid-wp-1472987650036.jpeg

Τι περιμένει ο Τσίπρας και δεν τον στέλνει σπίτι του; Πότε ο πρωθυπουργός θα αποφασίσει να αξιολογήσει επιτέλους τον αποτυχημένο Κατρούγκαλο; Πόση ανοχή πια σε έναν τόσο ολίγιστο υπουργό; Εχει πάτο αυτό το βαρέλι επιτέλους;

Ο Κατρούγκαλος λοιπόν αφού παραδέχθηκε στο Ακραίως του ΣΚΑΙ ότι θα γίνουν μειώσεις στις νέες συντάξεις επιχειρεί εκ των υστέρων να ανασκευάσει την ομολογία του.

Και φυσικά θα γίνουν μειώσεις. Και φυσικά όπου νάναι οι συντάξεις θα φθάσουν 30 ευρώ. Και ξέρετε γιατί; Γιατί απλά δεν θάχει μείνει καμμία επιχείρηση στην Ελλάδα να ταίζει το πελατειακό κράτος της μεταπολίτευσης πάνω στο οποίο στηρίζεται και η πρωθυπουργική πολυθρόνα του Αλέξη Τσίπρα.

Γιατί απλά όπως αποκαλύπτει έρευνα της εταιρείας MARC για τη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας, 18.100 επιχειρήσεις εκτιμάται ότι θα κλείσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2016, με συνέπεια να χαθούν 38.000 θέσεις εργασίας.

Περίπου 45.000 επιχειρήσεις έχουν βρεθεί αντιμέτωπες με κατασχέσεις ή δέσμευση λογαριασμών, ενώ 3 στις 10 επιχειρήσεις δεν θα ανταποκριθούν στις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το 28,1% των επιχειρήσεων προτίθεται να μειώσει μισθούς ή ώρες εργασίας τους επόμενους μήνες, το 98% δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε επένδυση μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στην Εφορία αγγίζουν τα 90 δισεκατομμύρια ευρώ, στα ασφαλιστικά ταμεία τα 26 δισεκ. ευρώ, στη ΔΕΗ τα 3 δισεκ. ενώ τα «κόκκινα δάνεια» υπολογίζονται στα 116 δισεκ. ευρώ.

Ε, λοιπόν τα 30 ευρώ σύνταξη είναι πολλά λεφτά στην εποχή των Κατρούγκαλων και των παπαγαλακίων τους…


Πηγή