Πήρε φωτιά ο αχυρώνας

wpid-wp-1472934300598.jpeg

Η κυβέρνηση Τσίπρα, από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα, εξαπατώντας την πλειοψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων της να την έβγαλε σχετικά ανώδυνα μέσα από δύο απανωτές εκλογές και ένα δημοψήφισμα.
Αρκούσε ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες για να την μετατρέψει σε κυβέρνηση που μετράει μήνες αν όχι μέρες στην εξουσία.

Αυτό που δεν υπολόγισαν ο Τσίπρας και οι επιτελείς του είναι εξοικείωση των ανθρώπων των ΜΜΕ με το διαδίκτυο αλλά και η ικανότητά τους να δημιουργούν σκηνικό καταστροφής, τρόμου και χάους. Δεν υπάρχουν καλές ειδήσεις-υπάρχει μόνο το εμπόριο του τρόμου.

Τώρα λοιπόν έφτασε η ώρα οι 4.000 δημοσιογράφοι, τεχνικοί, παρουσιαστές, βοηθοί, σκηνοθέτες και λοιπά να σκηνοθετήσουν το ιδανικό σκηνικό τρόμου που δεν θα οδηγήσει απλά στην πτώση της κυβέρνησης Τσίπρα ή σε μια άγρια καταδίωξη τύπου Μαδούρο. Θα είναι κάτι πιο ολέθριο για τους κυβερνώντες.

Η οργή των ανέργων που εργάζονται στα κανάλια που θα κλείσουν, στην πολύ πιθανή περίπτωση που το Συμβούλιο της Επικρατείας επικυρώσει των διαγωνισμό, θα είναι πρωτόγνωρη-ήδη εκδηλώνεται- και θα αποτελέσει και την δυναμίτιδα της κοινωνικής ανάφλεξης.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” σάς μεταφέρει αυτολεξί την εξομολόγηση επιχειρηματία ο οποίος παρότι συμμετείχε στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες δεν κατάφερε να είναι μέσα στους 4.

-Εύχομαι ο πρωθυπουργός να καθυστερήσει όσο μπορεί την προσφυγή στις κάλπες. Μόνο έτσι το οργισμένο πλήθος θα τον κατασπαράξει. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον κ. Τσίπρα να αποδράσει μέσα από την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες…

Καμμία άλλη επαγγελματική ομάδα δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει συνθήκες τρόμου, αναρχίας, καταστροφής και χάους όσο 4.000-5.000 χιλιάδες δημοσιογράφοι που βλέπουν ότι πλησιάζει η ώρα να βγουν στην ανεργία και τις ζωές τους να καταστρέφονται σχεδόν ολοσχερώς…

Η ευχή του επιχειρηματία άρχισε να “λειτουργεί” ήδη στην κοινωνία. Οι άνεργοι δημοσιογράφοι απλά θα ανάψουν το φυτίλι για να πάρει φωτιά ο αχυρώνας…


Πηγή