Πιο πιθανό είναι να βρεθούν στη φυλακή υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα τους στο 3% παρά να κλείσει το Mega και το Star

wpid-wp-1472820979855.jpeg

Πέρα από τα χθεσινοβραδινά κυβερνητικά πανηγυράκια δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η συνεπής στάση της επιχειρηματικής οικογένειας Βαρδινογιάννη απέναντι σε έναν λαθρόβιο και κακοστημένο διαγωνισμό.

Εναν διαγωνισμό ο οποίος στο τέλος της ημέρας δεν πρόκειται να βάλει στα κρατικά ταμεία τα 246 εκατ. ευρώ για τα οποία θριαμβολογεί η κυβέρνηση.

Τα χρήματα αυτά υποτίθεται θα πληρωθούν σε πολλές δόσεις και με την προυπόθεση ότι τα κανάλια θα εμφανίζουν κέρδη-πράγμα απίθανο αλλά αυτά θα αρχίσουν να γίνονται ξεκάθαρα όταν θα καθήσει ο κουρνιαχτός των χαχόλων που πανηγυρίζουν.


O Aλέξης Τσίπρας με φόντο δρόμο που κατασκευάζουν μεταξύ άλλων οι Καλογρίτσας-Μπόμπολας.

Οι Βαρδινογιάννηδες λοιπόν είναι συνεπείς με τον εαυτό τους και το γεγονός ότι δεν συμμετείχαν στην ουσία σε έναν λαθρόβιο διαγωνισμό έρχεται σαν συνέχεια των ασφαλιστικών μέτρων που έκαναν κατά της συμμετοχής Καλογρίτσα-στο πρόσωπο του οποίου η κυβέρνηση βλέπει την ανάπτυξη.

Εχοντας στείλει ασφαλιστικά μέτρα και αμφισβητώντας τον λαθρόβιο διαγωνισμό δεν μπορείς να έλθεις και να δώσεις 50 και 60 και 70 εκατ. ευρώ νομιμοποιώντας τον.

Κάτι τέτοιο θα ήταν ανακόλουθο για τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες.

Ετσι επέλεξαν στην ουσία να μείνουν εκτός του λαθρόβιου διαγωνισμού που κατέληξε σε ένα τζογάρισμα μπλόφα με τελικό ποσό που δεν πρόκειται ποτέ να εισπράξει το κράτος.

Οι Βαρδινογιάννηδες λοιπόν μετά από αυτόν τον λαθρόβιο διαγωνισμό θα πρέπει να επιτρέψουν στην έξοχη ντιζέζ Ολγα Γεροβασίλη και στους λοιπούς κατσιαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ να τους κλείσουν τόσο το Mega, όσο και το STAR.

To πιο πιθανό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στο 3% και σημερινοί υπουργοί να πάνε φυλακή παρά να κλείσουν τα συγκεκριμένα κανάλια.

Μια υπόθεση εργασίας κάνουμε τώρα που η διαυγής κυβέρνηση απειλεί να στείλει στην ανεργία πάνω από 1.000 δημοσιογράφους και τεχνικούς…Μια υπόθεση κάνουμε…


Πηγή