Πρωτόγνωρη ηδονή στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ η ταπείνωση των καναλαρχών

wpid-wp-1472732129773.jpeg

Πρωτόγνωρη ηδονή στους ψηφοφόρους και τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει η κυβέρνησή τους.

Φαντασθείτε 8 υποψήφιους καναλάρχες και αχυρανθρώπους καναλαρχών να ιδρώνουν και να τρέμουν από την προσμονή και την αγωνία.

Περισσότερο δε να αγωνιούν όσοι εκπροσωπούν τους επιχειρηματίες καθώς εάν κάνουν μια λάθος κίνηση μπορούν να χάσουν την άδεια ή να την πληρώσουν πανάκριβα. Τους λούζει κρύος ιδρώτας στην κυριολεξία μια και παίζουν το κεφάλι τους.

Ολοι αυτοί που αισθάνονται πανίσχυροι όλα αυτά τα χρόνια της παντοδυναμίας της θαλασσοδανεισμένης ιδιωτικής τηλεόρασης τώρα είναι αναγκασμένοι να ταπεινωθούν μπροστά στους κρατικούς αξιωματούχους του κομματικού ISIS.

Oλοι αυτοί οι καναλάρχες και τα στελέχη τους οι οποίοι στην διάρκεια της μεταπολίτευσης αισθάνονταν παντοδύναμοι-κάτι σαν επίγειοι Θεοί-καθώς βουλευτές και υπουργοί εκλιπαρούσαν για να εμφανιστούν στα κανάλια τους, τώρα είναι αναγκασμένοι να ταπεινωθούν, να αντέξουν, να μην χάσουν την ικμάδα των όποιων αντανακλαστικών τους.

Να αποδείξουν στα αφεντικά τους (όσοι τα εκπροσωπούν) ότι είναι ικανά στελέχη, ότι μπορούν να φέρουν σε πέρας επικίνδυνες αποστολές.

Μην αμφιβάλλετε πως όσοι χάσουν είναι πολύ πιθανό να χάσουν και την δουλειά τους. Ακόμη κι αν πάρουν άδεια έχοντας ξετινάξει το πορτοφόλι των αφεντικών τους πάλι θα κινδυνεύουν.

Αυτή τη στιγμή τζογάρουν με τα εκατομμύρια των εργοδοτών τους και πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να βγουν νικητές χωρίς να ματώσει ο επιχειρηματίας που αντιπροσωπεύουν.

Κάθε εκατομμύριο που προσφέρουν τους πονάει, σπαράζει η ψυχή τους.

Βρίσκονται στη μέση της αρένας και πρέπει να αποδείξουν ότι εκτός από το μανικιούρ -πεντικιούρ και να γλείφουν τους εργοδότες τους έχουν τα γκατς να ανταπεξέλθουν στην δοκιμασία.

Ρε τους μπαγάσηδες τους Συριζαίους…


Πηγή