Στον αέρα ο διαγωνισμός, ο Κοντομηνάς χρωστάει 40.000.000 εκατ. ευρώ στους Γερμανούς

wpid-wp-1473004752313.jpeg

Ελπίζω ο Τσίπρας και η παρέα του να διαθέτουν την εξυπνάδα ώστε να διατηρούν καλή σχέση με την κυβέρνηση Ερντογάν και τον Τούρκο Πρόεδρο. Γιατί πολύ σύντομα θα είναι αυτοί που θα ζητήσουν άδεια εισόδου στην Τουρκία, φτάνοντας νύχτα με στρατιωτικά εκλικόπτερα. Μην αμφιβάλλετε ότι θα τους καταδιώξει η οργή του λαού…

Με τα μάτια γουρλωμένα οι συνομιλητές τους άκουγαν τον επιχειρηματία που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια να περιγράφει το κοντινό μέλλον της κυβέρνησης, του Τσίπρα και των υπουργών του.

Στο μεταξύ μια είδηση-βόμβα από το ρεπορτάζ του Νίκου Χασαπόπουλου στο ΒΗΜΑ κάνει το γύρο του διαδικτύου και από μόνη της αρκεί για να τιναχθεί ο διαγωνισμός στον αέρα με παρέμβαση της Μέρκελ!

Τι συμβαίνει;

Απλά ο Κοντομηνάς χρωστάει στο RTL 40.000.000 εκατ. ευρώ τα οποία σύμφωνα με την ρήτρα που υπέγραψε όταν επαναγόρασε το κανάλι θα πρέπει να πληρωθούν στο τέλος του 2017. (τα όπλα στη φαρέτρα;)

Με τον ALPHA χωρίς άδεια και χωρίς να εκπέμπει πως θα εξασφαλίσει τα 40.000.000 εκατ. ευρώ;

Θα δεχτούν οι Γερμανοί και κυρίως η Μέρκελ να χάσει το RTL 40 μύρια εξαιτίας των Ελλήνων κατσιαπλιάδων;

Σε καμμία περίπτωση.

Γι΄αυτό και από την κυβέρνηση σύμφωνα με πληροφορίες στήνουν ολόκληρο σχέδιο για να βγάλουν εκτός έναν από τις 4 που πήραν άδειες ώστε να καταλήξει η άδεια στον Κοντομηνά με την προυπόθεση ότι ο Καλογρίτσας που είναι πρώτος επιλαχών δεν θα δεχτεί να πάρει άδεια.

Οι 4 επιλαχόντες είναι:

DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED Ιωάννης Σαββίδης 61,5 εκατομμύρια ευρώ

-ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA) 61 εκατομμύρια ευρώ

-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΠΑΡΟΧΟΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ITV CP) Γιάννης Βαρδινογιάννης 18 εκατομμύρια ευρώ

-ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (N.T.V.) STAR 13 εκατομμύρια ευρώ


Πηγή