Τα δύο κορυφαία ψέματα του πρωθυπουργού – Όσοι τρώνε σανό χόρτασαν!

wpid-wp-1473589072699.jpeg

Τα δύο κορυφαία ψέματα του πρωθυπουργού – Όσοι τρώνε σανό χόρτασαν!
Χθες ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ μας είπε :
«Τα 246 εκατομμύρια ευρώ που πήρε το δημόσιο από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες θα δοθούν στην Υγεία και την Παιδεία».
Όμως μόλις 8 μέρες πριν στις 2/9 μας έλεγε άλλα:

«Δεσμεύομαι ότι μέχρι και το τελευταίο ευρώ αυτών των χρημάτων θα κατευθυνθεί σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων και τη στήριξη της κοινωνίας που το έχει ανάγκη».

Επειδή όμως αυτά δεν επαρκούν για να χορτάσει σανό ο κομματικός στρατός θέλει και κάτι για να δικαιολογηθεί χθες πέταξε την επόμενη τορπίλη :

«Η διατήρηση των κύριων συντάξεων και η κατάργηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος για τις επικουρικές, ήταν κάτι που το καταφέραμε, βάζοντας παράλληλα ξανά σε τροχιά βιωσιμότητας το ασφαλιστικό μας σύστημα»
Κοιτάξτε να δείτε τώρα… ΠΟΤΕ δεν μίλησαν μόνον για τις κύριες. Αλλά για ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, χωρίς το διαχωρισμό τους σε κύριες και επικουρικές. Σαν κυβέρνηση μόνο και μόνον για να εκτελέσουν το «θεάρεστο – τροϊκανικό» έργο τους αρχικά προέβησαν στην διαφορετική ημερομηνία καταβολής των δύο συντάξεων και εν συνεχεία πετσόκοψαν μέχρι και 65% τις επικουρικές. Ναι αλλά οι κύριες δεν κόπηκαν θα πεις όποτε απλά δεν είπε όλη την αλήθεια. Και όμως ακόμα και αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα. Γιατί οι κύριες συντάξεις μειώθηκαν κατά 6% λόγω των αυξήσεων των εισφορών…
Και επειδή ο κομματικός στρατός πρέπει άμεσα να αυξηθεί γιατί έρχονται και εκλογές ανακοίνωσε και προσλήψεις 10.000 στην υγεία…
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Δεν πρόκειται να διαθέσω ούτε λεπτό για να δω τον άθλιο ψεύτη. Αυτά μου τα έστειλαν αναγνώστες και τους ευχαριστώ για την έρευνα τους!


Πηγή