Το Δελτίο Ειδήσεων στο κανάλι του Μαρινάκη θα παρουσιάζει ο Τάκης Τσουκαλάς ( βίντεο )

wpid-wp-1472845009086.jpeg

Ο Τάκης (Παναγιώτης) Τσουκαλάς (1957) είναι Έλληνας παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών, με το προσωνύμιο «Τάκαρος»

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σπάτα και στη συνέχεια μετακόμισε στα Καμίνια του Πειραιά, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και οι εκπομπές που παρουσιάζει έχουν ως κύριο θέμα τον σχολιασμό των τεκταινομένων σε διάφορα αθλήματα στα οποία αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, με έμφαση στο ποδόσφαιρο. Συμπαρουσιαστής στις εκπομπές του είναι ο Άκης Βαρδαλάκης, επίσης οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού. Στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Youtube κυκλοφορούν εκατοντάδες εκπομπές του αναπαράγοντας αστείες σκηνές από τις τηλεπαρουσιάσεις του.

Οι εκπομπές του Τάκη Τσουκαλά έχουν επικριθεί από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, με κυριότερη την κατηγορία ότι προάγουν τη βία, κάτι το οποίο ο ίδιος αρνείται. Ωστόσο, μετά από εκπομπή του στην τηλεόραση στις 16 Ιουνίου 2015 δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με σιδηρογροθιές έξω από το σπίτι του στα Καμίνια.

Επίσης, επικρίθηκαν οι αναλύσεις του σε φαινόμενα όπως το προσφυγικό ζήτημα, που ανέπτυξε σε τηλεοπτική εκπομπή του, ή οι απόψεις του για πολιτικά ζητήματα, όπως το δημοψήφισμα του 2015. Πρόκειται για cult φυσιογνωμία που συνήθως αποχαιρετά τους τηλεθεατές του με την ατάκα «άντε γειά»