H γραμμή είναι “Τελειώστε τους”.

wpid-wp-1473486429239.jpeg

Αρχίζουν να το συνειδητοποιούν πλέον και οι ίδιοι οι κυβερνώντες. Κάθε μέρα έρχονται πιο κοντά στη σκληρή πραγματικότητα που δεν είναι άλλη από την λαική οργή. Οι πολίτες αντιμετωπίζουν πλέον την κυβέρνηση Τσίπρα σαν εχθρό τους. Από τον θαυμασμό για το ανερχόμενο πολιτικό είδωλο Τσίπρα, στο μίσος. Χωρίς να μεσολαβήσουν πιο ήπια συναισθήματα.

Κι αυτό γιατί στο πετσί του κόσμου έχει νοτίσει η γνώση και η συνειδητοποίηση ότι οι σαρδανάπαλοι που μας κυβερνούν κάθε ώρα που περνάει πασχίζουν να βρουν έναν ακόμη νέο φόρο, ένα νέο κατακρεούργημα συντάξεων, μία ακόμη ασφαλιστική δικλείδα για να διατηρήσουν αλώβητο το χυδαίο πελατειακό κράτος.

Και γίνονται ακόμη πιο μισητοί όταν οι πολίτες ανακαλύπτουν ότι πολλοί από τους υποστηρικτές του Τσίπρα είναι εκλεκτά μέλη της Μαφίας αν δεν πρόκειται για κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες. Η Ελλάδα του Τσίπρα δίνει το σήμα στις μαφίες του πλανήτη να συρρεύσουν στη χώρα.

Φαντασθείτε τον μέσο Αγγλο πολίτη να παρακαλουθεί στις ειδήσεις Ελληνες επιχειρηματίες οι οποίοι διαβαίνουν το κατώφλι ενός κυβερνητικού κτηρίου για να πάρουν μέρος σε έναν διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες και να βγαίνουν μετά από 66 ώρες!

Η Βουλγαρική Μαφία δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί μια καλύτερη παραγωγή.

Στο μεταξύ με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο Παππάς τάκανε τόσο πουτάνα που τώρα δεν έχουν κανένα κανάλι να τους στηρίζει εκτός από την ΕΡΤ που είναι εξίσου αναξιόπιστη με την χαμογελαστή παρουσιάστρια της Βορείου Κορέας.

Σοκαρισμένη η Γεροβασίλη διαπίστωσε ότι τα ιδιωτικά κανάλια δεν ασχολήθηκαν με την σύναξη των ανοήτων σοσιαλιστών του Νότου όπως άλλωστε τους χαρακτήρισε και ο Βόλφαγκα Σόιμπλε.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη επέκρινε τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, που δεν διέκοψαν το πρόγραμμα τους για να δείξουν τη Σύνοδο του Νότου.

«Η Σύνοδος Μεσογειακών Κρατών της ΕΕ, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, μάλλον δεν αποτελεί σημαντική είδηση για τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αφού, προφανώς, δεν είναι συμβατή με την εικόνα καταστροφολογίας, που συστηματικά προβάλλουν για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης», ανέφερε η κυβερνητική εκπρόσωπος και υπογράμμισε:

«Κανένας ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός δεν διέκοψε το πρόγραμμά του για να προβάλλει τις δηλώσεις δύο Προέδρων Δημοκρατίας και τεσσάρων πρωθυπουργών».

«Προφανώς αντίθετη άποψη είχαν οι 226 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί, από τους οποίους οι 145 από ξένα ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Ζάππειο για την κάλυψη της Συνόδου, η οποία είχε ισχυρότατο διεθνή αντίκτυπο. Φαίνεται ότι τα ιδιωτικά κανάλια έχουν διαφορετική αντίληψη για το ποιο γεγονός είναι άξιο μετάδοσης και ποιο όχι, και προτίμησαν να παίζουν επαναλήψεις και εκπομπές μαγειρικής»


Πηγή