H “AYΓΗ” αποκαλύπτει ότι το 70% των παντρεμένων Ελλήνων Δεξιών είναι gay και λεσβίες!

wpid-wp-1473270289721.jpeg

Μια καυτή έρευνα του γνωστού Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, σύμφωνα με την οποία το 70% των Ελλήνων και Ελληνίδων δεξιών που είναι παντρεμένοι είναι gay και λεσβίες και κρύβονται πίσω από τα δεσμά του γάμου, δημοσίευσε η ΑΥΓΗ με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Η έρευνα του (κομματικού) οργάνου της Αριστεράς και της Προόδου έρχεται σαν απάντηση της έρευνας που θέλει τους Δεξιούς να πηδάνε καλύτερα.

Οπως είναι λογικό η αποκάλυψη της μειωτικής έρευνας για τους αριστερούς συντρόφους προκάλεσε σάλο στην Κουμουνδούρου. Η Αυγή επικοινώνησε με το γνωστό Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας από το οποίο και έλαβε την έρευνα φωτιά για τους κρυφοgay και τις κρυφολεσβίες που είναι δεξιοί και υποκριτές.

Για το θέμα κάνει παρέμβαση η γνωστή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα-διευθύντρια του tamtam.news.

Με την ανεργία πάνω απ τα κεφάλια μας, για άλλη μια φορά, τις καθυστερήσεις πληρωμών, τις μειωμένες συντάξεις και τα επικουρικά, την καταβολή ΕΜΦΙΑ, φόρου εισοδήματος, τους διακανονισμούς μας, τη ΔΕΗ μας που κόβει τα ρεύματα μανιακά στα σπίτια και στα μαγαζιά, την ΕΥΔΑΠ που μπαίνει και αυτή σε διακανονισμούς για το νεράκι των Ελλήνων, το θέμα που μας έλειπε είναι το αν κάνουν καλύτερα σεξ οι δεξιοί ή όχι! Η ερευνά του YouGov σε παγκόσμιο επίπεδο, αποφάνθηκε πως οι Δεξιοί απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ! Το θέμα είναι τουλάχιστον για γέλια και απ αυτά που απασχολούν για γέμισμα κάτι σελίδες για να μην έχουν τρύπα σε όλους τις εφημερίδες και τα site, επίσης παγκοσμίας. Εδώ επειδή έχουμε λυμένα όλα μας τα άλλα προβλήματα έγινε επίκεντρο ιδεολογικής αντιπαράθεσης!

Πως οι Σουηδοί ασχολούνται με την καθιέρωση του εργατικού 6αωρου ως πιο αποτελεσματικού σε παραγωγικότητα; Ε! Εμείς καμία σχέση, διότι αν βρεις –λέμε, αν!- δουλειά και 15 ώρες εργασίας με αμοιβή υποαπασχολούμενου σου ζητήσουν, δέχεσαι και νιώθεις και ευγνωμοσύνη! Έλα που όμως, είναι θέμα τιμής για δεξιούς και αριστερούς στη χώρα μας, το ποιος κάνει καλύτερο σεξ!

Έτσι το avgi.gr σχολιάζει τη παγκόσμια έρευνα, μέσα από εκπομπή του ΣΚΑΪ, που είχε καλεσμένο αναλυτή και τη συνδέει μάλιστα με δημοσκόπηση για πρόθεση ψήφου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, όπου έδειχνε την ΝΔ να προηγείται με 10 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα τους, με τον τίτλο «Διέξοδο στο σεξ ψάχνει η Δεξιά επιχειρηματολογία» αναφέρει εκτός των άλλων πως: «… Μετά το φιάσκο της πρόσφατης δημοσκόπησης που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ με 30% αναποφάσιστους, μια νέα έρευνα από χθες προστέθηκε στη δεξιά επιχειρηματολογία.
«Ανέβηκε η λίμπιντο της δεξιάς» υποστήριξε ο «ειδικός» σεξολόγος στο ΣΚΑΙ σχολιάζοντας τα αποτελέσματά για τις επιδόσεις στο σεξ δεξιών και αριστερών. Αφού ανέλυσε διεξοδικά ότι η «αριστερά έγινε εξουσία και έχει μειωμένη ευαισθησία», «το σεξ είναι μια βίαιη πράξη» (!) και άρα είναι καλύτεροι σε αυτό οι δεξιοί (ως μπρουτάλ;) που αποδέχονται την πραγματικότητα και όχι οι ρομαντικοί αριστεροί που την αμφισβητούν! Κατέληξε πανηγυρικά στο αντιφατικό με όσα ισχυρίστηκε συμπέρασμα (αφού έχασε η αριστερά την ευαισθησία της, τώρα που είναι στην εξουσία), «η εξουσία είναι μια πάντα δεξιά πράξη»!…»… Το άρθρο αναφερει πως όλα τα «δεξιά» μέσα αναπαρήγαγαν τα αποτελσματα της έρευνας, καυχόμενα προφανως, για την αθλητικη σχεδον πρωτειά στο σεξ! Για αυτό και η αριστερη Αυγή, έκανε απλώς το ίδιο, μοιάζοντας να το έχει πάρει κατάκαρδα!

Είναι θέμα γοητρου μαλλον, σα τα αγοράκια στην εφηβεία που πανε στις τοουλαετες μαζί για να μετρησουν τη προικισμενη ή όχι φυση τους, το αν οι δεξιοι το κάνουν καλύτερα ή όχι! Βέβαια ο λαός μας που ασθμαίνει και βαρυγκωμά όχι ηδονικά από σεξουαλικές απολαμβανόμενες αλλά από κούραση και απελπισία λογά των αλλεπαλλήλων βασανισμών του, πλήρως αδιαφορεί για το σεξ ως σπορ και περιμένει λύσεις για το μέλλον του και όχι τόνωση περηφάνια ποιες πλευρές του κοινοβουλίου πηδάνε καλύτερα! Το φτηνό του πράγματος και το απλοϊκότατο δεν είναι απλά λυπηρό! Είναι οδυνηρό! Ο κόσμος να υποφέρει και οι έχοντες τις εξουσίες να δείχνουν παντελή ελειψη συναίσθησης και ενσυναίσθησης!


Πηγή