Kρύβουν το βρώμικο video των 66 ωρών

wpid-wp-1474285412909.jpeg

Οσο κι αν χτυπιέστε δεν πρόκειται να πάρετε το VIDEO…

Mε πολύ επιθετικό ύφος οι άνθρωποι της Γενικής Γραμματείας Επικοινωνίας απαυθυνόμενοι στους δικηγόρους του Alpha και του Star δεν άφηνα περιθώριο να βγει προς τα έξω το video των 66 ωρών με το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες στην διάρκεια του διαβόητου διαγωνισμού.

Μία πρώτη δικαιολογία είχε να κάνει με το γεγονός ότι στο κτίριο βρισκόντουσαν και μυστικοί αστυνομικοί τα πρόσωπα των οποίων δεν πρέπει να δουν το φως της δημοσιότητας. Σας θυμίζουμε ότι αρχικά η Εισαγγελέας είχε δώσει εντολή να παραδωθεί το υλικό στον Alpha. Στην συνέχεια η απόφαση άλλαξε και η οδηγία ήταν ότι οι δικηγόροι του καναλιού θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν το επίμαχο video χωρίς να το πάρουν μαζί τους.

Οταν εκπρόσωποι του Alpha και του STAR πήγαν να πρακαολουθήσουν το υλικό-μόνο που δεν τους πέταξαν έξω με τις κλωτσιές όπως κατήγγειλα οι ίδιοι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Τι είναι όμως αυτό που τρέμει η κυβέρνηση και δεν δίνει στην δημοσιότητα το υλικό από τον αδιάβλητο διαγωνισμό;

Τι έχει να φοβηθεί; Μήπως στο μεταξύ έχει αρχίσει να δουλεύει στο φουλ η μονταζιέρα;

Τελικά υπήρξε “στεγανοποίηση” του διαγωνισμού ή μήπως οι κάμερες κατέγραψαν εικόνες που από μόνες τους ανατινάζουν τον διαγωνισμό. Σύμφωνα με τον αστικό μύθο που κυκλοφορεί κάποιοι από τους διαγωνιζόμενους είχαν την δυνατότητα να ανταλλάσουν ακόμη και sms με τον έξω κόσμο-δηλαδή τους συνεργάτες τους που βρισκόντουσαν εκτός του κτιρίου.

Λέγεται ότι ακόμη και εικόνα έβγαινε εκτός κτηρίου. Καθώς η κυβέρνηση κρύβει το επίμαχο υλικό οι φήμες οργιάζουν-ειδικά μετά τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας…Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να δώσει αμοντάριστο το υλικό τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ώστε να διαπιστώσουν οι ίδιοι ότι ήτο πραγματικά αδιάβλητος…


Πηγή