Mε 65.000.000 εκατ. ευρώ αγοράζει ο Καμμένος την άδεια του Καλογρίτσα

wpid-wp-1474907635652.jpeg

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ο Πάνος Καμμένος και το υπ. Εθνικής Άμυνας διεκδικούν την άδεια του Καλογρίτσα. Ο Καμμένος ενημέρωσε ήδη τον Τσίπρα ότι είναι έτοιμο το υπουργείο να πληρώσει 65.000.000 εκατ. ευρώ για την άδεια, οπότε δεν πρέπει η κυβέρνηση να περιμένει άλλο τους ψιλικατζήδες επιχειρηματίες.

Ο Καμμένος είναι ένας μπαρουτοκαπνισμένος πολιτικός, αποφασισμένος να γράψει ιστορία στο υπ. Εθνικής Αμυνας. Εχοντας βρεθεί για μεγάλο μέρος της δεκαετίας του 1980 στην ΟΝΝΕΔ όταν πρόεδρός της ήταν ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο σημερινός δήμαρχος Πειραιά, ο Πάνος Καμμένος εκλέχθηκε βουλευτής για πρώτη φορά το 1993, σε ηλικία 28 ετών, στη δύσκολη εκείνη εκλογική αναμέτρηση για τη Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Από τότε εκλέγεται ανελλιπώς βουλευτής στη Β’ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας.
Το 2011 ο βουλευτής Πάνος Καμμένος είχε καταγγείλει στην Βουλή την συμμετοχή του Αντρίκου Παπανδρέου, αδερφού του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, στο διοικητικό συμβούλιο ελβετικής εταιρίας που σύμφωνα με τον Καμμένο επένδυε σε Συμβάσεις Ανταλλαγής Κινδύνου Αθέτησης (CDS) εις βάρος της Ελλάδας. Ο Αντρίκος Παπανδρέου με επιστολή του δήλωσε ότι η συμμετοχή του στη συγκεκριμένη εταιρία δεν είχε καμία σχέση με τα CDS αλλά αφορούσε την παροχή στρατηγικής ενημέρωσης για τις περιβαλλοντικές κατευθύνσεις στο χώρο των εναλλακτικών μορφών ενέργειας.

Οι αντιπλοίαρχοι Παναγιώτης Βλαχάκος και Χριστόδουλος Καραθανάσης και ο σημαιοφόρος Έκτορας Γιαλοψός, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στην κρίση των Ιμίων, τιμήθηκαν σε μία σεμνή εκδήλωση, στη Διοίκηση Ελικοπτέρων Ναυτικού στον Μαραθώνα, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου.
Της επιμνημόσυνης δέησης ακολούθησαν κατάθεση στεφάνων από τον κ. Καμμένο, τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη και τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Ναυτικής Αεροπορίας και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Στην ομιλία του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εξήρε την προσφορά των τριών ηρώων, η πίστη των οποίων στο καθήκον, τις αξίες και τα ιδανικά- που μας έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσουμε στη μακραίωνη ιστορία μας- μας δείχνουν, όπως τόνισε, τον δρόμο για να φτιάξουμε μία καλύτερη και ισχυρή πατρίδα και κοινωνία, σε πείσμα κάποιων που νόμιζαν ότι η εθνική κυριαρχία είναι προς διαπραγμάτευση. «Θα καταβάλουμε κάθε θυσία για την επαναπόκτηση της εθνικής κυριαρχίας» σημείωσε.

Ο κ. Καμμένος απευθυνόμενος στους συγγενείς των ηρώων, υπογράμμισε ότι θα συνεχιστεί η διερεύνηση του γεγονότος των Ιμίων το οποίο, όπως είπε, δεν ήταν ατυχές γεγονός. Επίσης, κατέταξε στο πάνθεον των ηρώων, μαζί με τον Παναγιώτη Βλαχάκο, τον Χριστόδουλο Καραθανάση και τον Έκτορα Γιαλοψό, τους σμηναγούς Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιο Ζάγκα που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος εν καιρώ ειρήνης στο δυστύχημα στην Ισπανία.


Πηγή