Oι Καβαλάρηδες του Χάους

wpid-wp-1473164371281.jpeg

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πάνος Καμμένος και ο Νίκος Παππάς είναι απεσταλμένοι της μοναδικής ανώτερης δύναμης που υπάρχει στο Σύμπαν, του Χάους.

Μπροστά στο Χάος, ο Θεός, η Παναγία, ο Χριστός και τα υπόλοιπα τσικό της παγκόσμιας αγιοσύνης δεν πιάνουν μία.

Από τον John Kennedy

Ο Τσίπρας, ο Καμμένος και ο Παππάς είναι Παιδιά του Χάους.

Είναι ότι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στην μεταπολιτευτική Κολομβία των Βαλκανίων.

Από το πρωί που ξυπνάνε ως την στιγμή που πέφτουν για ύπνο το μόνο που τους ενδιαφέρει-εκτός του να διαβάζουν κάνα καλό βιβλίο-είναι να τα κάνουν πουτάνα.

Οι 3 τους βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία του Χάους γι΄αυτό και τους αξίζει σεβασμός.

Χωρίς διάθεση για χιούμορ και υπερβολή θα σας εξηγήσουμε ποιος είναι ο μεγαλύτερος άθλος τους.

Ο μεγαλύτερος άθλος του Τσίπρα, του Καμμένου και του Παππά είναι ότι οδηγούν την Μέρκελ σε δεινή πολιτική ήττα στις εκλογές του 2017.

Το προσφυγικό πρόβλημα της Γερμανίας το προκάλεσε η αχτύπητη τριάδα των Ελλήνων ηρώων. Ο Πάνος Καμμένος έκανε πράξη την απειλή του θα γεμίσει την Ευρώπη παράνομους μετανάστες και τζιχαντιστές. Εστελνε κατά χιλιάδες τους πρόσφυγες που η Τουρκία αμολούσε στα ελληνικά νησιά στην καρδιά της Ευρώπης.

Στην αρχή χωρίς κανέναν έλεγχο. Οτι όνομα και εθνικότητα δήλωνε ο Χαμπίμπ έπαιρνε το χαρτί των ελληνικών αρχών με τη μία. Κάποια στιγμή οι αρμόδιες αρχές στα νησιά ξέμειναν από το χαρτί που αποτελούσε το διαβατήριο των προσφύγων και μεταναστών για την Ευρώπη.

Τότε οι δικοί μας έσπευδαν στις ρεσεψιόν των ξενοδοχείων που υπήρχαν στα νησιά και δανειζόντουσαν χαρτί εκτυπωτή για να δώσουν στους χιλιάδες πρόσφυγες το σχετικό έγγραφο που τους επέτρεπε να ταξιδέψουν.

Ο Καμμένος είχε μάλιστα κάνει συμφωνία με τις γειτονικές χώρες να διατηρούν τρύπια σύνορα ώστε οι μετανάστες να φθάνουν στην καρδιά της Ευρώπης.

Ετσι η Γερμανία και η Γαλλία πνίγηκαν στα στίφη των απελπισμένων.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας των Αγγέλων του Χόους Πάνου Καμμένου, Αλέξη Τσίπρα και Νίκο Παππά.

Οταν οι 3 τους διαπίστωσαν ότι μπορούν να πηδάνε την Μέρκελ κι εκείνη να εξακολουθεί να τους δίνει νέο χρήμα χωρίς να χρειάζεται να ακουμπήσουν το πελατειακό κράτος που στηρίζει διαχρονικά όλες τις κυβερνήσεις-αποφάσισαν να ασχοληθούν με το εσωτερικό της χώρας.

Με την βοήθεια του Παπαγγελόπουλου άνοιγαν την μία υπόθεση μετά την άλλη και παρουσίαζαν θέαμα στο κοινό δίνοντας στη βορά της δημοσιότητας τον Παπασταύρου!

Ο Παπασταύρου έδειρε ακόμη και τον διοικητή της Τροχαίας. Ο Παπασταύρου οδηγούσε το ταχύπλοο στην Αίγινα, ο Παπασταύρου είναι ο αρχηγός της μασονικής στοάς του Da Capo.

Στο μεταξύ τα ΜΜΕ των κρατικοδίαιτων και θαλασσοδανεισμένων μηντιαρχών εξυμνούσαν τους Αγγέλους του Χάους. Την ώρα που ο άσχετος Κατρούγκαλος (που σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο “διαβάζει” ακόμη το Playboy) πετσόκοβε τις ζωές των ανθρώπων με κάθε είδους τερατούργημα ο Τσίπρας, ο Πάκης και ο Παππάς (λιγότερο ο Καμμένος) ήταν για το STAR, τον Χατζηνικοάλου, τον Real fm, την Realnews, τον Αlpha, τον Λαζόπουλο, τα Επίκαιρα του Λιβάνη, το Εθνος του Μπόμπολα (που έβαλε και διευθυντή συριζαίο), οι παγκοσμίου βεληνεκούς πολιτικοί αστέρες.

Η Kontranews του Κουρή αφιέρωνε διθυραμβικά πρωτοσέλιδα για τους παγκόσμιους ηγέτες μας.

European Council in Brussels, Belgium on February 18, 2016 / Σύνοδος κορυφής της Ε.Ε., Βρυξέλλες, Βέλγιο, 18 Φεβρουαρίου

Οταν υπεγράφη το 3ο Μνημόνιο και τα διεθνή ΜΜΕ σταμάτησαν να ασχολούνται μαζί τους, ο Τσίπρας, ο Παππάς και ο Καμμένος αισθάνθηκαν την γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους. Εάν ο Παππάς και ο Κρέτσος δεν βγούν κάθε μισή ώρα στο γυαλί παθαίνουν σύνδρομο στέρησης.

Επρεπε να συνεχίσουν το υπέροχο έργο του Χάους, να συνεχίσουν δηλαδή την αποστολή τους. Η συνέχεια δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το να κάνουν πουτάνα ένα χώρο που ενδείκνυται για Χάος. Τον χώρο των ΜΜΕ.

-Θα κάνουμε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες…

Στην αρχή δεν τους πίστεψε κανείς και κυρίως οι εμπλεκόμενοι νταβατζήδες. Δεν μπορούσαν να φαντασθούν όμως ως που μπορεί να φθάσει το πάθος για το Χάος και την προβολή που οδηγεί τα βήματα των 3 Παιδιών του Χάους.

Στο μεταξύ οι αγαπημένοι νταβατζήδες που- με εξαίρεση τον Ψυχάρη- είχαν παραδώσει τα κλειδιά των ΜΜΕ στον υπουργό Επικρατείας δεν μπορούσαν να φαντασθούν ότι θα γίνει ο διαγωνισμός και κάποιοι από δαύτους θα μείνουν στην απέξω.

Ο Νίκος Παππάς που ζει για να ακούει και να διαβάζει κάθε μέρα το όνομά του είχε διαφορετική γνώμη.

Θα τους έκανε πουτάνα-ακόμη και αυτούς που με μανία έγιναν οι όψιμοι υποστηρικτές του με την λογική “εμείς οι νταβατζήδες, οι κρατικοδίαιτοι πάμε πάντα με το γκουβέρνο. Και το γκουβέρνο πάντα είναι, με κάποιο μαγικό τρόπο, στο πλευρό τους.

Οταν άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι ο Παππάς και ο Τσίπρας θα κάνουν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες άρχισαν να στέλνουν ότι είχαν και δεν είχαν για να τους εξευμενίσουν. Οι εγχώριοι βαρόνοι και νταβατζήδες επειδή διακρίνονται για την φιλομάθειά τους άρχισαν να στέλνουν βιβλία-πολλά βιβλία. Ολόκληρους τόμους, συρόμενες βιβλιοθήκες, βιβλία μαζί με βιβλιοθηκάριους και ειδικές σκάλες για τα πιο ψηλά ράφια.

Οι 3 Αρχάγγελοι του Χάους άρχισαν να διαβεβαιώνουν όλους τους νταβατζήδες ότι θα πάρουν μία από τις 4 άδειες. Ακόμη και όταν οι νταβατζήδες ήταν 10 ο Τσίπρας και ο Παππάς τους διαβεβαίωναν ότι με το θαύμα της Κανά οι 4 άδειες θα γίνουν 10.

Και οι νταβατζήδες το πίστευαν. Για την ακρίβεια κάθε ένας από τους νταβατζήδες πίστευε για τον εαυτό του ότι έχει στο τσεπάκι την άδεια.

Στο πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν το γεγονός και πως άδεια να μην πάρουν, ο Παππάς και η έξοχη ντιζέζ Ολγα Γεροβασίλη, τους κάνουν μια προσφορά ζωής: Toυς χαρίζουν πάνω από 1 δις ευρώ θαλασσοδάνεια.

Με κλειστά το Mega, το STAR, τον Αlpha και χρεοκοπημένους από χέρι ΠΗΓΑΣΟ και ΔΟΛ που θα βρεθούν τα λεφτά;

Ο μαλάκας ο Ελληνας θα τα πληρώσει μέσα από το 4ο Μνημόνιο που έρχεται και μάλιστα με αλανιάρα δραχμή ως εθνικό νόμισμα. Σιγά μην ασχοληθεί με την Ελλάδα η νέα ακροδεξιά κυβέρνηση της Γερμανίας.

Τσίπρας και Παππάς λοιπόν ως ημίθεοι του Χάους κάνουν τον διαγωνισμό και το αποτέλεσμα ήταν όλοι οι νταβατζήδες και καμμιά 10αριά χιλιάδες δημοσιογράφοι-εκτός από τους κηφήνες της ΕΡΤ-να ορμάνε για να τους κατασπαράξουν. Παρόλα αυτά το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” είναι στο πλευρό των 3 ηρώων μας γιατί κι εμείς εδώ είμαστε λάτρεις του απόλυτου Χάους.

Το Χάος είναι η νέα σταθερά του πλανήτη.

Το επόμενο βήμα των Παππά-Κρέτσου είναι να μπουκάρουν στα media shops (το ομολόγησε ο Κρέτσος) που κι εδώ σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν στρεβλώσεις και στελέχη ζάπλουτα με επαύλεις εντός Ελλάδος και lofts ανά την Ευρώπη. Στους Παππά και Κρέτσο έχουν καταγγελθεί συγκεκριμένα ονόματα τα οποία μπήκαν στο μάτι του εγχώριου ΣΔΟΕ-αλλά και φορολογικών Αρχών συγκεκριμένων χωρών της Ευρώπης όπως η Γαλλία η οποία πουλάει εκδούλευση στον Τσίπρα δίνοντας ονόματα και περιουσιακά στοιχεία Ελλήνων σε ευρωπαικές πρωτεύουσες που είναι προιόν μαύρου χρήματος.

Ο Τσίπρας, ο Παππάς και ο Καμμένος απολαμβάνουν όσο τίποτε το μεθύσι και την ηδονή του Χάους που προκαλούν.

Το βλέπεις στα πρόσωπά τους. Το Χάος είναι το σπίτι τους. Το Χάος τους θρέφει. Το Χάος είναι το γήπεδό τους, το φυσικό τους περιβάλλον.

Για κακή τους τύχη όμως το Χάος είναι και ο τρόπος ζωής για 10.000 δημοσιογράφους οι οποίοι καθημερινά ξεσκίζουν στα social media (την δυναμική των οποίων αναγνωρίζει τόσο ο Τσίπρας, όσο και ο Ομπάμα) τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες που στηρίζουν τον Τσίπρα και τον Παππά.

Είναι τέτοιες οι κραυγές που τις άκουσε και ο Σταύρος Θεοδωράκης και την έπεσε ανοιχτά στους ιδιοκτήτες του Mega και τον Μπόμπολα.

Ο Επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας θα είναι εκείνος που θα αφουγκραστεί την οργή των δημοσιογράφων για τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και την κυβέρνηση και θα την κάνει αιχμή του δόρατος.

Αυτόν θα τον παρασύρει το κύμα της Οργής στην Εξουσία.

Κι αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα σοσονάκια του….


Πηγή