Tα πάντσερ του Κοντομηνά βομβαρδίζουν τον Τσίπρα!

wpid-wp-1473014099238.jpeg

Παπαδρόσο, που είσαι Παπαδρόσο; Ελα εδώ, τώρα αρχίζει ο πόλεμος!!!

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς σπάνια οργίζεται αλλά όταν του συμβεί τρέμουν την οργή του ακόμη και οι πρωθυπουργοί. Μια οργή που δύσκολα θα ξεχάσει ο Κώστας Καραμανλής και υπόλοιποι της κυβέρνησής του.

Επί 3 τέταρτα το κανάλι μέσα από το οποίο ο Λαζόπουλος έκανε την πιο εμετική προπαγάνδα υπέρ μίας κυβέρνησης που ισοπεδώνει τους πολίτες, που διαλύει την οικονομία, που καταστρέφει ότι έχει μείνει όρθιο, μέσα από αυτό το κανάλι λοιπόν-δεν θα το πιστέψετε αν δεν το δείτε-ο Κοντομηνάς επί 45΄κατακρεουργούσε την κυβέρνηση και απαξίωνε τον Τσίπρα προσωπικά.

Το κανάλι που έπαιξε την συνέντευξη του Στρος Καν που κάρφωνε τον ΓΑΠ έρχεται σήμερα Κυριακή να εξαπολύσει τα δηλητηριώδη βέλη του στον Τσίπρα και την κυβέρνηση την οποία έως μία εβδομάδα πριν υποστήριζε με κάθε τρόπο περιφρονώντας όσα βιώνουν οι πολίτες.

Ενας Κοντομηνάς λοιπόν από τα παλιά επιστρέφει στον ρόλο που τον καθιέρωσε σαν καναλάρχη-αυτόν της σκληρής αντιπολίτευσης.

H πλάκα είναι ότι οι ίδιοι δημοσιογράφοι που έγλειφαν την κυβέρνηση και τον Τσίπρα θα αναγκαστούν πλέον να τον κομματιάσουν υπακούωντας στις νέες οδηγίες του επιχειρηματία.

Ο Λαζόπουλος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Εάν δεν χορέψει στο νέο αντιπολιτευτικό χορό δεν θα έχει θέση στο κανάλι.

Το νέο δελτίο του ALPHA είναι σκέτη απόλαυση για το αντιπολιτευτικό του μένος.

Άλλωστε τώρα ο Κοντομηνάς είναι αναγκασμένος να τα παίξει όλα για όλα. Ο νέος του όρκος είναι να τσακίσει την κυβέρνηση Τσίπρα και τον ίδιο προσωπικά.

Μην χάσετε το απολαυστικό νέο δελτίο του Κοντομηνά με τα πάντσερ του επιχειρηματία να βομβαρδίζουν ανηλεώς το Μέγαρο Μαξίμου…


Πηγή