Tην “παράδοση” Ψυχάρη ζήτησαν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Κουρτάκης

wpid-wp-1473414514735.jpeg

Tην “παράδοση” του Ψυχάρη ζήτησαν στην πραγματικότητα οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γιάννης Κουρτάκης περνώντας το κατώφλι του ΔΟΛ χθες το πρωί.

Ηταν γύρω στις 12 όταν εμφανίστηκε ο εκδότης των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Γιάννης Κουρτάκης στα γραφεία της Μιχαλακοπούλου για να συναντήσει τα στελέχη του συγκροτήματος. Αφού συζήτησε μαζί τους εγκατέλειψε τα γραφεία για να επιστρέψει στην συνέχεια συνοδεύοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος αγόρασε την μία από τις 4 άδειες με το ποσό των 70.000.000 εκατ. ευρώ.

Ο Σταύρος Ψυχάρης είναι ο πιο ενοχλητικός από τους μηντιάρχες για την κυβέρνηση Τσίπρα. Το Μαξίμου ήθελε με κάθε τρόπο να τον βγάλει από τη μέση. Αρχικά να τον πετάξει έξω από το Mega και στην συνέχεια να του αρπάξει και το συγκρότημα εξαιτίας των θαλασσοδανείων του ΔΟΛ.

Ο Μαρινάκης ανέβηκε στην Μιχαλακοπούλου για να πάρει το ποσοστό του Ψυχάρη στο Mega. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν οι δύο άλλοι μέτοχοι-ο Βαρδινογιάννης και ο Μπόμπολας.


Μια νέα συνάντηση που δεν θα υπήρχε λόγος να πραγματοποιηθεί εάν οι δύο άνδρες δεν έφταναν πολύ κοντά σε συμφωνία.

Με ενδιαφέρον θα δούμε τι θα κάνουν οι άλλοι δύο μέτοχοι, ο Μπόμπολας και ο Βαρδινογιάννης.

Οπως επίσης στην συνέχεια με ποιους δημοσιογράφους θα στελεχωθεί το κανάλι.

Εαν πάντως ο Ψυχάρης τα βρει με τον Μαρινάκη θα είναι μια νίκη των Τσίπρα-Παππά που πολύ πιθανόν να αποδειχθεί πύρρειος…

Υ.Γ>Στο μεταξύ από το κυβερνητικό στρατόπεδο υποδαυλίζουν τις ανακοινώσεις των εργαζομένων του Mega ώστε να πιέσουν τους μετόχους του να παραδώσουν το κανάλι.


Πηγή