Βουλευτής των ΑΝΕΛ xάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό και είναι έτοιμη να κοιμηθεί σε παγκάκι

wpid-wp-1476765274040.jpeg

Μία πράγματι συγκλονιστική εξομολόγηση από βουλευτή των ΑΝΕΛ και τέως Εισαγγελέα η οποία κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό.Μιλάμε για την Χρυσούλα Γιαταγάνα η οποία εξομολογήθηκε το δράμα της στον Βαγγέλη Στολάκη και στο karfitsa.gr.

Με τον φόβο του πλειστηριασμού της Α’ κατοικίας της, όπως χιλιάδες άλλοι Έλληνες ζει τους τελευταίους μήνες η πρώην βουλευτής της Α’ Θεσσαλονίκης και τέως εισαγγελέας, Χρυσούλα Γιαταγάνα. Όπως αποκαλύπτει η ίδια πρόκειται για ένα διαμέρισμα ελάχιστων τετραγωνικών μέτρων στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης, το οποίο απέκτησε με δάνειο από τράπεζα. Μετά τις περικοπές στην σύνταξή της η ίδια αδυνατεί να τακτοποιήσει τις οφειλές της στο τραπεζικό ίδρυμα αλλά και το δημόσιο με αποτέλεσμα να αγωνιά για το εάν το μοναδικό ακίνητο που έχει στην κατοχή της θα κατασχεθεί.

Όπως δηλώνει η ίδια, αυτός είναι και ο βασικός λόγος που παρά την ηλικία της κάθε Τετάρτη θα βρίσκεται έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης προκειμένου να συμπαρασταθεί στους φορολογούμενους που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα λόγω μνημονίων και κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους. «Θα είμαι κάθε Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο όπου πλειστηριάζονται σπίτια. Θα ενώσω τη φωνή μου με τους αδύνατους ανθρώπους. Ο κόσμος αντιδρά και δικαίως αντιδρά. Πάρα πολλοί θα χάσουν τα σπίτια τους εάν συνεχίστει η εκποίηση των ακινήτων. Όταν αγόρασαν οι πολίτες τα σπίτια τους, πριν ξεκινήσει η κρίση δεν γνώριζαν ότι θα έχουμε οικονομική κρίση. Δεν μπορούσαν να γνωρίζουν τι θα συμβεί στην παγκόσμια οικονομία και ειδικότερα στην χώρα μας».

«Θα πάω οπωσδήποτε να αντιδράσω έξω από τα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Και εγώ η ίδια και ο γιος μου αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της κατάσχεσης της πρώτης και μοναδικής κατοικίας μας. Δεν έχουμε δεύτερη και τρίτη κατοικία. Εγώ είμαι μόνη μου και ηλικιωμένη. Ας πεθάνω σε ένα παγκάκι. Δεν πάω γι’ αυτό το λόγο να διαμαρτυρηθώ. Πάω για να συμπαρασταθώ στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, έχουν παιδιά και κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο. Δεν ήξεραν οι πολίτες τι θα συμβεί στην Ελλάδα όταν αγόραζαν τα σπίτια τους. Δεν φταίνε οι πολίτες για τα μνημόνια που ήρθαν στην χώρα» σχολιάζει η τέως Εισαγγελέας. «Δεν πληρώνω δόσεις στην τράπεζα και κινδυνεύω με κατάσχεση» τονίζει. Την ρωτώ: «Δηλαδή μια πρώην Εισαγγελέας και πρώην βουλευτής δεν έχει μεγάλη σύνταξη»; «Όχι δεν έχει. Λαμβάνω μόνο σύνταξη από το ταμείο νομικών που έχει υποστεί ήδη δυο μειώσεις. Δεν λαμβάνω σύνταξη ούτε ως πρώην εισαγγελέας ούτε ως πρώην βουλευτής. Άλλωστε εγώ ασχολήθηκα με τα κοινά για να βοηθήσω και όχι για να έχω κέρδος» απαντά.

Αναφορικά με την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πως κανένας πλειστηριασμός δεν πραγματοποιήθηκε το 2016 δηλώνει πως «δεν μπορώ να το πιστέψω».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






Πηγή