Ανοίγουν σαμπάνιες στον ΑΝΤ1, με τη βέσπα στο Μαξίμου ο Κουρής

wpid-wp-1476887353667.jpeg

Καθώς ο Γιώργος Κουρής καβάλα στην ιπτάμενη βέσπα του κατευθύνεται στο Mέγαρο Μαξίμου για να πει στον πρωθυπουργό

-Παιδί μου Αλέξη πρόσεχε, θα σε ρίξουν οι νταβατζήδες…

στα γραφεία του ΑΝΤ1 δίπλα στο Αεροδρόμιο των Σπάτων η οικογένεια Κυριακού ανοίγει σαμπάνιες Καίρ καθώς εάν καταπέσει ο Νόμος Παππά θα γλιτώσει τα 75.000.000 εκατ. ευρώ που της κόστισε η διαπραγμάτευση-φιάσκο των Λιαρέλη-Θοδωρή Κυριακού.


Είναι μια ομολογουμένως ευτυχής εξέλιξη και ευκαιρία για τον Γιώργο Παπαδάκη να ζητήσει αύξηση από τα 75.000.000 εκατ. ευρώ που τελικά θα επιστραφούν.

Οι εξελίξεις ταιριάζουν απόλυτα στην Κολομβία των Βαλκανίων και δεν θα μπορούσε κανείς να ελπίζει ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο διασκεδαστικά. Με κεντρικά πρόσωπα τον Νίκο Νικολόπουλο, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, τους σεσημασμένους εκδότες και καναλάρχες το θέαμα είναι εγγυημένο όταν μάλιστα διευθυντές της θρυλικής ορχήστρας είναι οι Τρινιτά Τσίπρας και Καμμένος.

Η τελευταία ευκαιρία για ολοσχερή γελοιοποίηση είναι το ταξίδι του Ομπάμα εάν έλθει τελικά στην Αθήνα ο απερχόμενος πλανητάρχης. Η κυβέρνηση μοιράζει ήδη προσκλήσεις για το δείπνο με τον Ομπάμα στην διάρκεια του οποίου θα τραγουδήσει το αηδόνι της Ηπείρου Ολγα Γεροβασίλη το My Way, με δεύτερη φωνή τον υπερ-δραστήριο υφυπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μπαλάφα.

Ο Αλέξης Τσίπρας τώρα θα πρέπει να εξηγήσει στους φτωχούς και άπορους συμπολίτες μας που περιμένουν σαν μάνα εξ ουρανού τα 260.000.000 εκατ. ευρώ των υπερθεματιστών για να κάνουν Χριστούγεννα πως κατάφερε αυτό το μαγικό: Nα κλείσει μέσα για 66 ώρες τους Ογκόλιθους και στην συνέχεια να είναι αναγκασμένος ή να επιστρέψει πίσω τα 260.000.000 εκατ. ευρώ ή να αφήσει όλα τα κανάλια ανοιχτά και να τον κυνηγάνε οι ογκόλιθοι που πλήρωσαν τις άδειες.

Το απόλυτο μπάχαλο. Κανείς δεν μπορούσε να φαντασθεί ότι αυτή η κυβέρνηση θα προσφέρει ένα τόσο συναρπαστικό non stop θέαμα.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






Πηγή