Απίστευτη η κυρά Τασία.. Τους πήραμε το κράτος λάφυρο!

wpid-wp-1476549480875.jpeg

Ένα μικρό απολογισμό των όσων έχουν ακουστεί μέχρι τώρα στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να κάνει η πρώην υπουργός, νυν αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου.
Η κ. Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι η κριτική που ακούστηκε από μεγάλη μερίδα συνέδρων εκφράζει την αγωνία των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για την πορεία του κόμματος. Σημασία έχει, ανέφερε η κ. Χριστοδουλοπούλου, όταν να σκοντάφτεις, να έχεις μπροστά σου ορίζοντα. Και αυτόν τον αριστερό ορίζοντα, συνέχισε, τον «ψηλαφούμε».

Υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μεταλλαχθεί, γιατί αν συνέβαινε αυτό δεν θα δεχόταν «λυσσαλέα» επίθεση. «Τους πήραμε το κράτος λάφυρο”, γι’ αυτό συνεχίζεται αυτή η επίθεση κατά της κυβέρνησης, είπε η κ. Χριστοδουλοπούλου. «Καθιερώσαμε την ηγεμονική θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αριστερά, και αυτό η Αριστερά της γκρίνιας δεν το αντέχει», ανέφερε σε μία νύξη με πολλούς αποδέκτες, κατά κύριο λόγο τους αποχωρήσαντες από το κόμμα ένα περίπου χρόνο πριν.

Τέλος, η κ. Χριστοδουλοπούλου τάχθηκε υπέρ της παραμονής στην κυβέρνηση των υπουργών Φίλη, Ξανθού και Σκουρλέτη, ενόψει ανασχηματισμού.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






Πηγή