Είτε με τον έναν είτε με την άλλον τρόπο πάμε για κυβέρνηση 240 βουλευτών

wpid-wp-1476809699823.jpeg

Γνωρίζω ότι οι «πολιτικές» προβλέψεις είναι άκρως επικίνδυνες, αφού το πολιτικό τοπίο της χώρας είναι θολό και δεν επιτρέπει οι αρθρογράφοι να παίρνουν τέτοια ρίσκα, που είναι δυνατόν να χτυπήσουν την αξιοπιστία τους.

Όμως η πληροφορία μου ήρθε από τον άνθρωπο που μου έδωσε 4 μέρες πριν με ΑΠΟΛΥΤΗ ακρίβεια τα εκλογικά ποσοστά των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015 (ξέρετε τότε που έδιναν τη ΝΔ μπροστά με 2 μονάδες και τελικά έχασε με 7 μονάδες ακριβώς όπως με είχε ενημερώσει ο πληροφοριοδότης μου από την Πέμπτη το πρωί).

Σύμφωνα λοιπόν με την «πηγή» η εντολή από «έξω» είναι : ΔΥΝΑΤΗ κυβέρνηση 240 εδρών, το γρηγορότερο δυνατόν (ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα) με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, ώστε να προχωρήσουν οι «μεταρρυθμίσεις», δλδ το τελικό ξεπούλημα, η ενεργοποίηση του κόφτη το μνημόνιο 4 και η απομείωση του χρέους,μέσα από τρομερά δυσβάσταχτους όρους!!!

Δλδ ή κυβέρνηση που θα προκύψει μέσα από την παρούσα Βουλή ή μέσα από νέες εκλογές.

Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό;

Είναι πολύ απλό. Ήδη ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ είναι υπό πλήρη διάλυση και τα στελέχη τους καλοβλέπουν ένα – δύο χρόνια σε μια κυβέρνηση ή έστω βουλευτές σε μια αντιπολίτευση (από το τίποτα που τους προφυλάσσει το άμεσο μέλλον).

Κανείς ακόμα και τώρα δεν μπορεί να προεξοφλήσει αν ο Τσίπρας θα αφήσει να σκάσει η βόμβα στα χέρια του ή θα την πασάρει την τελευταία στιγμή στον Κούλη.

Μέσα σε αυτό το περίεργο πολιτικό κλίμα, αναδεικνύεται και ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα. Δεν υπάρχει το αντίπαλό αντιμνημονιακό δέος. Δηλαδή το πολιτικό κόμμα, που θα μπορούσε να σταθεί στην αντίπερα όχθη των ευρωπαϊστών και των φιλομνημονιακών κομμάτων.

Η Χρυσή Αυγή παρόλο τον ντόρο του μεταναστευτικού προβλήματος δεν μπορεί να ανεβάσει τα ποσοστά της, το ΕΠΑΜ του Καζάκη δεν μπορεί να πείσει (σε αυτό ευθύνεται και η μέχρι πρότινος θέση για το μεταναστευτικό), ενώ το ΚΚΕ όπως πάντα βρίσκεται στον δικό του μικρόκοσμο, αρνούμενο να παραδεχθεί ότι από το 1920 έχουν περάσει σχεδόν 100 χρόνια και ότι τελικά η γη γυρίζει.

Την ίδια ώρα το πατριωτικό μέτωπο δεν έχει να επιδείξει κάτι αξιόλογο (κάποιες προτάσεις από πρώην ΑΝΕΛ και άτομα με αμφίβολο παρελθόν και σχέσεις με τη νύχτα είναι απλά γελοίες και δεν πείθουν) με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε με μαθηματικό τρόπο στις πρώτες εκλογές που θα ψηφίσουν μόνον τα κομματόσκυλα του κάθε κόμματος, ενώ το φιλοπατριωτικό κομμάτι του πληθυσμού οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην αποχή!!!

Τουτέστιν στις επόμενες εκλογές ρόλο θα παίξουν μόνον οι συσπειρώσεις τον κομμάτων και όχι η ιδεολογική διείσδυση στην κοινωνία. Και αυτό θα γίνει κατά την ταπεινή μου άποψη για τελευταία φορά.

Όλο αυτό είναι απλά ο επιθανάτιος βρόγχος ενός παραπαίοντος πολιτικού συστήματος. Αυτές είναι οι τελευταίες εκλογές (όποτε και αν γίνουν) που θα πραγματοποιηθούν με τους συμβατικούς πολιτικούς όρους που γνωρίζουμε. Ήδη η τσιπροαριστερά μας το λέει με όλη τη δύναμη της φωνής της… Το θέμα είναι την ακούει κανείς; Ή κάνει πως δεν την ακούει;

Σε κάθε περίπτωση βλέπουμε τους τίτλους τέλους, ενός έργου τσόντα, που στο ρόλο της πόρνης βρίσκεται ένας ολόκληρος λαός.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






Πηγή