ΕΙΔΕΣ Ο ΠΑΠΠΑΣ; «Ανάκριση» του υπουργού Επικρατείας στην Επιτροπή Θεσμών για τις άδειες

wpid-wp-1475821934543.jpeg

Ο κεντρικός πρωταγωνιστής στο σίριαλ των τηλεοπτικών αδειών θα απαντήσει σε λίγες ώρες, στις 10 το πρωί, στις καταγγελίες της αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση «στήνει» τη δική της διαπλοκή

Ο νέος κύκλος επεισοδίων του πολέμου μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το θέμα του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών ξεκινά σήμερα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με την ακρόαση του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά.

Ο κ. Παππάς αναμένεται να επισημάνει ότι η σημερινή κυβέρνηση εφάρμοσε τις προβλέψεις τους Συντάγματος και απέδωσε στα δημόσια ταμεία πάνω από 250 εκατ. ευρώ. Από την άλλη πλευρά θα επιχειρηθεί συνολική αποδόμηση της κυβερνητικής τακτικής με αναφορές στις συνταγματικές ατέλειες του σχετικού νόμου αλλά και συντονισμένες απόπειρες του Μεγάρου Μαξίμου για την χειραγώγηση της Δικαιοσύνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παππάς καλείται στη επιτροπή μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσαν η ΝΔ και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με αφορμή την υπόθεση Καλογρίτσα.

Στις επόμενες συνεδριάσεις της επιτροπής θα εξεταστούν οι τέσσερις τελικοί υπερθεματιστές του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών.

Πηγή