ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΤΑΚΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΓΙΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ: «Και τον Κοσμά Αιτωλό να είχαμε…»

wpid-wp-1476480710055.jpeg

Για όλους τους συντρόφους του υπουργούς μίλησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ξεχώρισε η φράση του με την οποία προσπάθησε να περιγράψει το έργο του προκατόχου του, Γιάνη Βαρουφάκη.

«Λένε δεν ήταν καλό το πρώτο εξάμηνο του ΣΥΡΙΖΑ, οτι δεν ήταν καλή η πολιτική του Βαρουφάκη. Εγώ σας λέω λοιπόν και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός να ήταν στη θέση του και ο Άγιος Φραγκίσκος της Ασίζης στη θέση του Βαρουφάκη, τα ίδια θα έλεγαν για την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης, γιατί ήθελαν να αποτύχει η Αριστερά», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλωτος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας καυστικά: Να τυπώσουμε αυτοκόλλητα και να τα κολλάμε στα αυτοκίνητα που να λέει “Κυριάκο ελπίζουμε ένα έχεις πάντα την υγεία σου”.

Ο κ. Τσακαλώτος όμως, εξέφρασε την στήριξή του στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη λέγοντας: Είμαι περήφανος για τη κόντρα του Ν. Φίλη με την Εκκλησία και είμαι απογοητευμένος με το πόσο λίγοι διαννοούμενοι τον υποστήριξαν. Κάναμε ένα συμβιβασμό αλλά κάναμε μια αριστερή πολιτική για την παιδεία, την υγεία προς όφελος της κοινωνίας”.

Για τους υπουργούς – συντρόφους του, Σταθάκη, Ξανθό και Κατρούγκαλο είπε: «Δεν θα είχαμε την Εθνική Σύνταξη χωρίς τον Γ. Κατρούγκαλο, δεν θα είχαμε σώσει τους ανασφάλιστους αν δεν ήταν ο Ξανθός, δεν θα είχαμε σώσει το νόμο Κατσέλη αν δεν ήταν ο Σταθάκης».

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






Πηγή