Ποιος πλήρωσε τα έξοδα για το Συνέδριο του Σύριζα

wpid-wp-1476448277256.jpeg

Ουδείς σχολιογράφος και πολιτικός αναλυτής ούτε καν ασχολήθηκε με το νούμερο, με το κονδύλι που απαιτήθηκε, προκειμένου να διοργανωθεί το κομματικό Συνέδριο του Σύριζα. Πόσα λεφτά, ρε, κόστισε η δουλειά να το μάθει, τουλάχιστον, αυτός που πλήρωσε τη ζημιά από την τσέπη του.
Αποκάλυψη Νο1. Δεν γνωρίζουν στον Σύριζα πόσα χρήματα χρειάστηκαν για να προετοιμαστεί και να ολοκληρωθεί το Συνέδριο. Στις κάλτσες τους οι σύντροφοι. Μήπως αυτοί οι ίδιοι το πλήρωσαν;
Αποκάλυψη Νο2. Το Συνέδριο έγινε με λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου. Από το ταμείο του Σύριζα πληρώθηκαν όλα τα κερατιάτικα, όμως αυτά είναι λεφτά που προέρχονται από την κρατική οικονομική επιχορήγηση στο κυβερνητικό κόμμα.
Φοβερό! Ανατριχιαστικό! Το κράτος νταηλίκι βάζει χέρι σε κάθε τσέπη του απροστάτευτου, ό,τι βρει επάνω στον φορολογούμενο να αρπάξει, για να ενισχύει οικονομικά τα κόμματα. Πληρώνει, δηλαδή, ο κοσμάκης κάποιους για να… δεσμεύονται ότι θα τους κάνει καλύτερη τη ζωή τους. Και πληρώνει ακόμα πολιτικούς και παρατρεχάμενους τους για να… συνεδριάζουν.
Έχεις σκεφθεί, έστω για δύο λεπτά μονάχα, τι σημαίνει Συνέδριο, ειδικά ενός αριστερού κόμματος; Συμβουλεύω να μην προσπαθήσεις καν να το σκεφθείς, ούτε για μια στιγμή. Θα ζαλιστείς. Θα σου “ρθει σκοτοδίνη. Μήπως αυθόρμητα αρχίσεις να κτυπάς το κεφάλι σου στους τοίχους. Επειδή είναι πολύ εύκολο να αντιληφθείς ότι σ” έχουν πιάσει για μαλάκα. Όχι, ακριβώς. Στην πραγματικότητα σε θεωρούν για πολύ μαλάκα. Ποιοι;

Αυτό είναι το χειρώτερο. Σε θεωρούν για εντελώς μαλάκα κάποιοι που νομίζουν ότι με τις παπαρδέλες τους προχωρούν την αριστερή σκέψη. Κάνουν τον Σύριζα ένα περισσότερο… λαϊκό κόμμα απ” ό,τι πραγματικά…είναι.

Εφιαλτικό. Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι, μέλη του Σύριζα, είτε συμμετέχουν, δηλαδή είναι παρόντες, είτε όχι, ασχολήθηκαν, ασχολούνται με το Συνέδριο. Μ” ένα πρότζεκτ κάθε άλλο παραγωγικό. Άφησαν τις προσωπικές, τις οικογενειακές τους υποχρεώσεις, όπως και την υποτιθέμενη δουλειά τους ως κρατικοί, ως παρακρατικοί υπάλληλοι, και ξόδεψαν ώρες για την… επιτυχία του Συνεδρίου.

Μιλάμε για απάτη. Για καραμπινάτη απάτη. Ποιο θα είναι το πολιτικό και οικονομικό κέρδος του πολίτη αν πετύχει το Συνέδριο του Σύριζα; Και τι σημαίνει… επιτυχία. Τα νέα ψέματα. Οι φρέσκες δικαιολογίες. Οι νέας μαγειρικής απολογίες. Οι κανούργιες υποσχέσεις, δεσμεύσεις, ελπίδες.

Απάτη. Καραμπινάτη απάτη να πληρώνει από την τσέπη του ο πολίτης τις αφίσες του Σύριζα, τα τηλέφωνα από τα κινητά των χιλιάδων μελών του Σύριζα που…εργάστηκαν για το Συνέδριο, τέλος πάντων όλα τα έξοδα μιας εκδήλωσης, ενός λαϊκού κόμματος, που θα…ωφελήσει τον λαό.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






Πηγή