ΣΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! Σφοδρές αντιδράσεις για τη νυχτερινή τροπολογία – ΝΔ: «Πραξικόπημα Τσίπρα και Παππά» – Λοβέρδος: «Φασισμός»

wpid-wp-1476480267548.jpeg

Σάλο έχει προκαλέσει η αιφνιδιαστική νυχτερινή τροπολογία του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά με την οποία κλείνει μέσα 5 ημέρες από τη δημοσίευση στο ΦΕΚ τα κανάλια που δεν πήραν άδεια.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοινώσή της κάνει λόγο για «πραξικόπημα Τσίπρα – Παππά», Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Το πραξικόπημα Τσίπρα – Παππά κορυφώνεται με άλλη μια αυταρχική πράξη που οδηγεί μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες σε κλείσιμο τα τηλεοπτικά κανάλια. Οι ευθύνες τους για τις μαύρες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις είναι τεράστιες. Οφείλουμε όλοι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, να συνειδητοποιήσουμε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο στον όποιον οδηγεί η Κυβέρνηση τη χώρα και να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις».

«Για την νέα νομοθετική απρέπεια Παππά μία μόνο λέξη ταιριάζει: Φασισμός», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, λίγη ώρα μετά από την κατάθεση της τροπολογίας για τα κανάλια στη Βουλή.


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






Πηγή