Χαμός στη Θεσσαλονίκη: Χασάπης στα «πράσα» από γυναίκα και ερωμένη

wpid-wp-1476447748688.jpeg

Ηταν παντρεμένος, είχε «μόνιμη» ερωμένη, αλλά έκανε και… αρπαχτές. Μάλλον όμως ο άτακτος χασάπης δεν φρόντισε να πάρει τα μέτρα του.

Τον έκανε τσακωτό η… επίσημη ερωμένη με άλλη γυναίκα και στη συνέχεια έμαθε για τις απιστίες και η σύζυγός του.

Οπως φαίνεται από τις λεπτομέρειες που κάνουν τον γύρο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, ο εν λόγω χασάπης είχε πολλές κατακτήσεις και το γνώριζαν όλοι, εκτός από τις άμεσα ενδιαφερόμενες!

Οταν όμως η ερωμένη και η σύζυγος ενημερώθηκαν για την ερωτική συνεύρεση του αγαπημένου τους με… τρίτη γυναίκα, έβγαλαν τα μαχαίρια!

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο χασάπης συνήθιζε να κερνά… φρέσκο κρέας τις πελάτισσές του, με αντάλλαγμα λίγα λεπτά ηδονής!

Ολα άρχισαν όταν ο άτακτος κρεοπώλης αποφάσισε να κλείσει λίγο νωρίτερα το κατάστημά του για να βρεθεί πιο κοντά με μία πελάτισσα, στην πίσω αποθήκη του κρεοπωλείου.

Η «μόνιμη» ερωμένη όμως αποφάσισε να περάσει από το μαγαζί… Οταν αντιλήφθηκε ότι εκεί υπήρχε και άλλη γυναίκα, άρχισε να βρίζει, να φωνάζει και να τραβά από τα μαλλιά την 35χρονη γειτόνισσα και πελάτισσα του 55χρονου κρεοπώλη.

Υστερα από έντονο καβγά, οι δύο γυναίκες στράφηκαν στον άτακτο άνδρα, χτυπώντας τον με χέρια και με τσάντες! Φυσικά, οι φωνές ακούστηκαν στη γειτονιά και το περιστατικό δεν άργησε να κυκλοφορήσει από σπίτι σε σπίτι.

Και επειδή μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του ώρα… Ενα από τα σπίτια που έμαθαν τι είχε συμβεί, ήταν και του δραστήριου κρεοπώλη, ο οποίος έφαγε και δεύτερο χέρι ξύλο, αυτή τη φορά από την έξαλλη σύζυγό του.

Να αναφέρουμε ότι το κατάστημα παραμένει ακόμα κλειστό, χωρίς κανείς να γνωρίζει τι απέγινε ο χασάπης, η σύζυγός του, η ερωμένη και οι υπόλοιπες… φίλες του!


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






Πηγή