O Kαρανίκας καλεσμένος στην Αχλα, πακέτο με την Μενεγάκη στο κανάλι του Σαββίδη!

wpid-wp-1475857030386.jpeg

Eνας πρωτοφανής και ανηλέητος πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη εντός του Alpha ανάμεσα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Ελένη Μενεγάκη. Ενας πόλεμος με μπόλικο παρασκήνιο που απαλλάσει και τον ταλαίπωρο Καρανίκα από τα όσα του καταλογίζουν για το δήθεν πάθος του με την Ελένη.

Η αλήθεια είναι ότι η Μενεγάκη είναι εκείνη που με δική της πρωτοβουλία ερέθισε τον Καρανίκα προσκαλώντας τον φέτος το καλοκαίρι στην Ανδρο ώστε να περάσει λίγες μέρες διακοπές με την ίδια και τον Ματέο. Ο Καρανίκας δεν τρελάθηκε ξαφνικά να μιλάει για την Μενεγάκη. Η Ελένη του πρότεινε να βγαίνει στην εκπομπή και να κάνει πολιτικό σχόλιο όπως κάνει ο Δήμος Βερρύκιος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η Ελένη διαπιστώνει ότι η Σταματίνα μπαίνει θεματικά στα δικά της χωράφια και σαν δαιμονισμένο θηλυκό που είναι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα θέλγητρά της έχοντας το απόλυτο όπλο: Toν Νίκο Καρανίκα που είναι και σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή της. Η Μενεγάκη θέλει τον Καρανίκα στην εκπομπή της με ρόλο αντίστοιχο με εκείνο που έχει ο Βερρύκιος στην εκπομπή της Τσιμτσιλή.

Για την πρωτοβουλία της είχε ενημερώσει ήδη και τον Δημήτρη Κοντομηνά ο οποίος ήταν σχεδόν βέβαιος πως η συμφωνία της Ελένης με τον Καρανίκα τού άνοιγε το δρόμο για να πάρει μία από τις 4 άδειες.

Ο Κοντομηνάς όμως δεν μπορούσε να φαντασθεί την εξέλιξη του διαγωνισμού στον οποίο έστειλε έναν παππά, τον Φουρλεμάδη. Οσο γάτα κι αν είναι ο Φουρλέ, δεν τον στέλνεις σε μπαρμπουτιέρα με βαρυποινίτες.

Ο Κοντομηνάς έχασε την άδεια και εκτός από τον Λαζόπουλο ξέσπασε και στην Ελένη Μενεγάκη. Εκείνη με τη σειρά της ξέσπασε σε κλάματα ανήμπορη να αντιμετωπίσει την οργή Κοντομηνά που πίστευε ότι η Ελένη και ο Καρανίκας τον είχαν εξαπατήσει.

Η Ελένη τηλεφωνούσε κλαίγοντας και στον Καρανίκα και τον παρακαλούσε να μεσολαβήσει στον Τσίπρα.

Ο Καρανίκας ένιωθε συντρετριμμένος. Ο Τσίπρας δεν είχε διάθεση να εμπλακεί περισσότερο.

Πάνω στην απόγνωσή του ο Καρανίκας επικοινώνησε με το επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη και του ζήτησε να πάρει την Μενεγάκη στο νέο κανάλι, τον αριστερό ΣΚΑΙ, που ετοιμάζει.

Ο Ιβαν του είπε ότι θα το κάνει και πρότεινε μάλιστα η Ελένη να μένει δωρεάν στο Makedonia Pallas της ιδιοκτησίας του.

Εκεί θα μένει και ο Καρανίκας μια και πλέον η πρόταση της Ελένης, να είναι πολιτικός σχολιαστής στην εκπομπή της, θα έπαιρνε σάρκα και οστά.

Η Ελένη όμως δεν κρατάει το στόμα της κλειστό. Ετσι η πληροφορία για την μεταγραφή έφτασε στα αυτιά του Κοντομηνά κι εκείνος για να μην χάσει την Ελένη βγήκε-κοτζάμ καναλάρχης-στην εκπομπή της…

Τώρα εάν η Ελένη αλλάξει γνώμη και μείνει στον Alpha, αυτό εξαρτάται από το πόσο βαθιά θα βάλει το χέρι στην τσέπη ο Ιβάν ο Τρομερός. Ο Ιβάν πάντως δεν πρόκειται να χαλάσει το χατήρι του Καρανίκα…

Αυτή είναι η αλήθεια για την αμφίδρομη σχέση Ελένης-Καρανίκα…

Πηγή